Зображення користувача Леонід Українець.

Значення імені Леонід

Хлопець з таким іменем з дитинства уважний до свого здоров'я. Вибагливий у їжі, гребує брудним посудом. Успішно навчається в школі навіть, якщо пропускає заняття. Досить сильно розвинуте самолюбство. Досягає успіхів в обраній спеціальності: може працювати журналістом, державним діячем, тощо. В будь-якому колективі у нього складаються хороші стосунки з товаришами і керівниками. Причиною цього є досить гнучкий характер Леоніда, здатність пристосовуватись до людей і обставин, вміння залагоджувати конфлікти. Але здатен бути твердим, принциповим там, де треба. В молодості легкий на підйом: полюбляє туристичні походи та пісні навколо багаття, але вживає усіх заходів безпеки при цьому. Дуже чутливий до публічних докорів. Догану краще робити йому наодинці. Ревнивий.

Любить лад, тонко сприймає красу, володіє талантами, прагне поділитись знаннями і відчуттями.

Елементарно уміє бачити причину подій, гарно володію усною і письмовою мовою. Допитливий, іноді надмірно.

Охоплює предмет широтою думки, відчуває глибоко, вміє поводитись з грошима, але для повноти реалізації потребує усвідомлення призначення.

Ні - це слово поширене в його лексиконі. Схильний до протестів, володіє гострим критичним розумом. Проявляє інтерес до свого самопочуття.

Інтуїт, чутливий, духовно витончений, добрий, миролюбний. Зовні демонструє практичність, але є всередині є м'якою натурою.

Детально розмірковує перед початком справи, схильний до роздумів, іноді володіє надзвичайними здібностями. Орієнтується на родину, готовий допомогти, але іноді примхливий. [1]


Джерела

1. Молодіжна газета Буковини "Альтер Его", № 6 від 2003 року.

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.

Леонід - лагідний, ерудований, основний, незадоволений (існуючим станом), інтуїтивний, допитливий :)

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Арсен Дубовик.

Блаженний. )

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)