Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ілон Маск заявив, що скасує заборону Twitter щодо Дональда Трампа

Категорія:

Спецтема:

Трампа назавжди усунули з Twitter невдовзі після так званих заворушень 6 січня 2021 року в Капітолії США. У своєму рішенні Twitter посилався на "ризик подальшого підбурювання до насильства". Хоча, як ми знаємо, ніякого підбурювання не було.

Ілон Маск заявив у вівторок, що скасує заборону Twitter щодо колишнього президента США Дональда Трампа, виступаючи на конференції Financial Times Future of the Car, повідомляє Hindustantimes з посиланням на Reuters.

Маск, який назвав себе абсолютистом свободи слова, нещодавно уклав угоду на 44 мільярди доларів на придбання платформи соціальних мереж.

Рішення заборонити Трампу доступ до Twitter не приглушило голосу колишнього президента, а скоріше посилило його погляди серед людей з правими політичними поглядами, сказав Маск, назвавши заборону "морально неправильною та відверто дурнуватою".

Нагадаємо, що Дональд Трамп, який мав понад 88 мільйонів фоловерів, був забанений ще під час перебування на президентській посаді.

25 квітня відбулася карколомна подія – Ілон Маск все ж таки купив Twitter.

Наші інтереси: 

Гроші допомагають відновити справедливість.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи