Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

IKEA відкриє в Україні власне виробництво

Категорія:

Шведська мережа магазинів меблів і товарів для дому IKEA розглядає можливість відкриття власного виробництва в Україні, на території Львівської області.

17090801.jpg

Роман Матис (праворуч) з представником IKEA (в центрі)

Про це повідомив начальник управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації Роман Матис на своїй Facebook-сторінці.

"Після сьогоднішньої моєї зустрічі за участю EBA Lviv-Western Ukrainian Office of The European Business Association з менеджментом IKEA вдалося досягти домовленості про наступний предметний контакт з питання розміщення виробництв компанії на території Львівщини", - написав він.

"Рітейл рітейлом, його входження - це процедура довга і копітка й потребує інтенсивної роботи з масивами різних даних щодо українських ринків, а перемовини щодо розміщення виробництва не припиняються хоч і затяглися в часі. Рік тому, на цьому ж майданчику мною було розпочато діалог з компанією, який розпочав переговорні та ознайомчі процедури, а після сьогоднішньої моєї зустрічі за участі EBA Lviv-Western Ukrainian Office of The European Business Association з менеджментом IKEA вдалося досягти домовленості про наступний предметний контакт з питання розміщення виробництв компанії на території Львівщини". 

Наші інтереси: 

Співпраця зі шведськими компаніями особливо вигідна Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи