Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хто розкрадає країну?

Категорія:

Мінімальна зарплата в Україні нижча за стандарти Ради Європи майже удвічі.
Мінімальна зарплата в Україні співвідноситься до розміру середньої зарплати як 38-41%, тоді як рекомендації міжнародної організації праці становлять близько 60%, а рекомендації Ради Європи – близько 70%.

Про це повідомив національний кореспондент Міжнародної організації праці Василь Костриця під час роботи форуму, присвяченого проблемам захисту прав людини у вівторок у Києві.

За його словами, близько чверті працюючих громадян України наразі живуть нижче рівня бідності. «Працюючі бідняки приречені на вічну бідність, оскільки в майбутньому їхні пенсії та інші соціальні виплати також будуть дуже низькі», – наголосив він.

В.Костриця повідомив, що в Україні співвідношення доходу багатих до найбідніших громадян становить 30:1, тоді як у Китаї – 7:1, у Японії – 4,3:1, у країнах Європейського Союзу – 5,7:1.

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи