Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 15
  • Переглядів: 16

Хто підриває обороноздатність країни під час війни?

Категорія:

Стартує новий сезон культового серіалу "Закупівлі міністерства оборони". Всі постачальники МО – від шкарпеток, трусів до зброї різних калібрів, завмерли в німому шоці від очікування маскі-шоу, обшуків, виїмки документів and other.

Волонтерка Дана Ярова написала на Цензор.НЕТ:

Серія перша.

При проведенні аудиту Міністерство оборони України, Державна аудиторська служба України визнала ВЕСЬ ПРИБУТОК ПОСТАЧАЛЬНИКІВ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ ЯК ПО ЗБРОЇ, ТАК І ТИЛОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗБИТКАМИ ДЕРЖАВИ.

Серія друга.

При зустрічі Президента України Володимира Зеленського з бізнесом, Президент ставить задачу Кабінету міністрів України в особі Дениса Шмигаля врегулювати це питання.

Серія третя.

2 тижні йдуть погоджувальні наради, щодо внесення змін до існуючих постанов Кабінету міністрів. На крайній з них, я була присутня. Було прийняте рішення скасувати 335 постанову КМУ, та врегулювати питання прибутку в постанові 1275. Всі погодились, навіть голова Держаудиту словами через рот говорить про те, що переглянуть висновки державного аудиту в частині прибутку.

Серія четверта.

Зміни до 1275 ніби проголосовані, але постанова ніде не опублікована.

Серія пʼята.

Мені стало відомо з особистих джерел, що підтверджує Федерація роботодавців України та всі асоціації різних галузей промисловості, які працюють з МО.

Замість того, щоб переглянути своє рішення, Держаудитслужба розсилає листи по правоохоронних органах, де повідомляє, що прибуток підприємств, які працюють з МО, – це збитки, нанесені державі, та ініціює відкриття кримінальних проваджень.

Серія шоста. Кінцева.

Всі постачальники МО – від шкарпеток, трусів до зброї різних калібрів, завмерли в німому шоці від очікування маскі-шоу, обшуків, виїмки документів and other.

Десь між цими серіями МО подає позови до суду. По зброї інформація закрита, по тиловому забезпеченню – до Київського окружного адміністративного суду, справа 320/20717/23 про визнання протиправними дій та скасування пунктів вимоги.

Дивіться відео, у другій частині якого Дана Ярова пояснила ситуацію.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що Міністерство оборони не тільки не виконує свої функції, але й намагається приборкати волонтерів та постачальників. У них вже зовсім здоровий глузд зник від різних схем та відкатів. Може, вони хотіли, щоб постачальники ділилися з ними отриманим прибутком?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи