Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Характеристика ремінця для Apple Watch фірми Twelve South

Компанія Twelve South пропонує придбати ремінець для Apple Watch, зроблений з лайкри та бавовни. Виріб м’який, максимально щільно прилягає до зап’ястя чи передпліччя, проте не викликає дискомфорту. Дозволяє точно зчитувати пульс та надійно утримувати смарт-годинник.

Особливості

Матеріал вбирає увесь піт, тому рука завжди залишається сухою, навіть під час активного тренування. У комплекті пропонується одразу два браслети. Один призначений безпосередньо для Apple Watch, а інший – для другої руки.

Загалом ідея досить цікава. Силіконові та нейлонові ремінці для розумних годинників доводиться прати після кожної їзди на велосипеді чи тренування у залі. Вони не передбачені для носіння у період активних фізичних дій, на відміну від браслету бренда Twelve South. Такий виріб можна без побоювань прати у пральній машинці разом зі шкарпетками, щоб бути готовим до наступного тренування.

Надійність

Годинник кріпиться до браслету без будь-яких зусиль та проблем. Надійно утримується. Поки що ремінець підходить до усіх годинників, за виключенням Apple Watch Series 7. Спортивні браслети для сьомої версії з’являться трохи пізніше.

Ціна

Вартість ремінця складає усього 30 доларів за одну пару без урахування податків. При купівлі одразу трьох пар ActionBand Twelve South дає знижку 20%.

Наші інтереси: 

Корисні поради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи