Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фініта ля комедія: губернатор Міссурі Майк Парсон оголосив про «закінчення кризи COVID-19» у своєму штаті

Категорія:

Наявність окремих випадків захворювання не є підставою для штучного роздмухування паніки та оголошення цих окремих випадків жахливою епідемією.

20220402mikeparson.jpg

Губернатор Міссурі Майк Парсон

Починаючи з п’ятниці 1 квітня Міссурі розглядає коронавірус як ендемічний.

«Криза COVID-19 закінчилася в штаті Міссурі, і ми рухаємося далі», – сказав Майк Парсон (Mike Parson) у заяві, в якій оголошується про зміни.

«За останні два роки ми багато чого навчилися, що допоможе нам реагувати на майбутні спалахи та виклики, які можуть виникати на нашому шляху», – сказав губернатор. – «Ми не знаємо, чи цей вірус коли-небудь повністю зникне, але ми знаємо, що більше нема потреби жити в кризовому режимі, і що ми можемо реагувати по-іншому – так, щоб задовольняти поточні потреби жителів Міссурі».

Виконувачка обов’язків директора Департаменту охорони здоров’я та обслуговування старшого віку штату Міссурі Пола Нікельсон (Paula Nickelson) додала, що «жителі штату можуть бути впевнені, що ми продовжуємо зберігати пильність при моніторингу рівня COVID-19 у всьому штаті».

Штат повідомляє про 1068 випадків коронавірусу за останні сім днів, у середньому 153 випадки на добу. Згідно з даними Департаменту охорони здоров’я штату, за минулий тиждень у штаті було три випадки смерті від COVID-19.

Кілька штатів вже розглядають коронавірус як ендемічний. Тобто цей вірус починає обіймати належне йому місце. Хвороба існує, так само як існують грип, ГРВІ та інші вірусні хвороби. Деякі люди хворіють, і дехто навіть вмирає. Але це не є підставою штучно розганяти паніку та оголошувати епідемією окремі випадки захворювання.

До речі, а ви звернули увагу: після початку війни у нас в Україні кудись зник COVID-19. Люди збираються у тісні колективи в армії, в теробороні, у волонтерських групах, в евакопоїздах, у бомбосховищах. Маски практично ніхто не носить. Бустерні заштрики ніхто не коле. А спалаху захворювання нема. Точніше, фіксуються окремі випадки, але нема епідемії.  Її не було і перед тим: В Україні не зареєстровано епідемій – офіційна відповідь Міністерства охорони здоров’я України (документ).

Наші інтереси: 

Світ поступово виходить зі стану глобального ковідобожевілля.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи