Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Грипу в Києві немає - лікарі

Категорія:

Головний державний санітарний лікар Києва Олександр Пономаренко заявляє, що у столиці станом на ранок 1 листопада не зафіксовано жодного хворого на грип. Про це О. Пономаренко повідомив сьогодні під час телемарафону на ТРК “Київ” щодо ситуації із захворюваністю в Україні на грип та гострі распіраторні вірусні інфекції (ГРВІ).
“Грипу на ранок сьогоднішнього дня в Києві не встановлено. Я це підтверджую”, - сказав головний санлікар столиці.

За його словами, в останні дві доби збільшилась кількість звернень киян до медичних закладів із симптомами грипу та ГРВІ - до 6 тисяч звернень на добу.

При цьому О.Пономаренко зауважив, що серед них багато звернень, які мають практично консультативний характер і викликані панікою серед населення у зв’язку із ситуацією з розповсюдженням грипу в Україні.

Як поінформував головний санлікар міста, епідпоріг на сьогодні Київ не подолав, тобто кількість хворих менша, ніж 23 тисячі осіб.

На сьогодні у столиці госпіталізовано близько 120 осіб, але лабораторні дослідження не виявили в них вірусу грипу. Встановлено, що у 4-5% випадків це вірус парагрипу, близько 8% - аденовіруси, решта – ГРВІ, повідомив О.Пономаренко.


В тему:

Свинячий грип став золотою жилою для фармацевтів

Кому вигідно, щоб ви потерпали від страху?

Щеплення від свинячого грипу вбило в 2 рази більше людей, ніж сам грип

Вакцину від грипу застосували для поширення грипу

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи