Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Громада. Контрнаступ

Категорія:

Партія “Громада”, лідером якої є екс-прем’єр України Павло Лазаренко, вірить, що “переконлива перемога Віктора Ющенка над кучмівською системою кримінальних кланів, дасть змогу винести вирок злодійському патрону та його прокурорським прибічникам”.
Про це йдеться в заяві партії, повідомляє “Главред”. “Вони обов’язково постануть перед судом і понесуть гідне покарання”, - вважає партія.

“Розшифровка таємної змови між Потебеньком і Президентом Кучмою, де оприлюднюється найганебніший механізм навмисної фабрикації версій вбивства відомих народних депутатів Щербаня і Гетьмана, не лише шокувала вітчизняну громадськість, а й поставила питання про сувору відповідальність обох владоможців перед справедливим судом”, - сказано в заяві.

Партія “Громада” готова виступити головним обвинувачем на майбутньому судовому процесі над Кучмою, Потебеньком, Обиходом, та іншими посадовцями, які скоїли злочини проти власного народу.

“Віримо, що справедлива відповідальність за їх злодійство, осуд і зневага людей восторжествують в демократичній Україні”, - наголошується в заяві “Громади”. Гаряча лінія

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи