Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гріх треба виправляти: Єпіфаній зробив несподівану заяву

Світ:

Під час свого візиту до Маріуполя Епіфаній поспілкувався з журналістами і висловив думку, що теми ґендеру та ЛГБТ були нав'язані українському суспільству Заходом.

Відповідне відео було розміщено на YouTube-каналі "Новини Донбасу", повідомляє РБК.

Епіфаній зазначив, що церква не приймає тих речей, які нав'язуються нам з Заходу і церква базується на священних канонах і Святому Писанні, де чітко зазначено, що якщо існує гріх, то його потрібно виправляти. Потрібно ставати краще, каятися у своїх гріхах.

"Церква ніколи не прийме те, що є гріхом, нормальним явищем, яке має панувати в нашому суспільстві", - сказав Епіфаній і додав, що церква любить всіх.

"Ми любимо всіх людей. Ми не сіємо ворожнечу, ми нікого не ненавидимо, ми любимо людей, тому що людина за своєю природою створена доброю. Але якщо вона творить гріх, якщо її життя несумісна з християнськими моральними цінностями, то таких людей ми не можемо виправдовувати, лише закликаємо, щоб вони змінювалися, ставали кращими і каялися у своїх гріхах перед Богом", - сказав предстоятель ПЦУ.

У відповідь на уточнююче питання журналіста про нав'язування Заходом деяких моральних цінностей, Єпіфаній підкреслив, що в українському суспільстві такі речі не сприймаються як нормальне явище.

Також він зауважив, що питання гендеру зараз почало широко впроваджуватися в багатьох аспектів життя українців, в тому числі і в школах, що, на думку Єпіфанія, не дуже добре для суспільства.

 

 

Наші інтереси: 

Потрібно називати речі своїми іменами і не боятися казати правду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Прекрасно! Підтримуймо Єпіфанія !
І сподіваймося, що УГКЦ, коли звільниться від західнього впливу і повернеться до єдиної УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВИ, теж чітко визначить цей принцип.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Прекрасно! Підтримуймо Єпіфанія !
І сподіваймося, що УГКЦ, коли звільниться від західнього впливу і повернеться до єдиної УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВИ, теж чітко визначить цей принцип.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цілком згідний!

"Содомський гріх" є тяжкий гріх! І розводити якісь виправдання збоченцям (ЛГБТ) не потрібно! В Третьому Райху до таких збоченців ставлення було однозначним!

Цитата:
"Ми любимо всіх людей. Ми не сіємо ворожнечу, ми нікого не ненавидимо, ми любимо людей, тому що людина за своєю природою створена доброю. Але якщо вона творить гріх, якщо її життя несумісна з християнськими моральними цінностями, то таких людей ми не можемо виправдовувати, лише закликаємо, щоб вони змінювалися, ставали кращими і каялися у своїх гріхах перед Богом", - сказав предстоятель П

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!