Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Грета Тунберг та інші "екоактивісти" подали судовий позов проти Швеції

Категорія:

Вони вважають, що держава порушує їхні громадянські права, недостатньо захищаючи клімат, що Швеція не виконує закріплену в Конституції вимогу сприяти сталому розвитку. Рух Aurora готував позов до Швеції протягом двох років. За словами його учасників, новий правоцентристський уряд країни нехтує питаннями захисту клімату.

22112603.jpg

Фото з Твіттера Грети Тунберг

Перш ніж передати свою скаргу до окружного суду, понад 600 екоактивістів, найстаршому з яких 26 років, пройшли Стокгольмом. Тунберг несла в руках картонний плакат із написом: "Тепер ми подаємо до суду на державу". У Twitter вона зазначила, що з державою судитимуться 636 молодих людей, пише Deutsche Welle.

"Швеція ніколи не ставилася до кліматичної кризи як до кризи. Швеція не виконує зобов'язання, за які несе відповідальність, і порушує закон”, – заявив представник Aurora Антон Фолі, який підготував документ на 87-сторінках.

Наприкінці жовтня Шведський інститут метеорології та гідрології оприлюднив дані, згідно з якими з кінця XIX століття середня температура в королівстві підвищилася на два градуси за Цельсієм.

Раніше ми писали про кліматичну активістку-знаменитість Грету Тунберг. Вона – пішак, яку використовують: Не слухайте ви Грету Тунберг.

Наші інтереси: 

Бачимо безглуздя та ідіотизм ліволіберальної зарази, що нав'язала світові теорію про сталий розвиток і вигадала кліматичну аферу. Праві політичні сили, які поступово приходять до влади, як от у Швеції, становлять лівакам суттєву загрозу, отже використовують дурненьку молодь та інших "екоактивістів" для переключення на "проблеми" клімату та інші вигадки глобалістів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Проплачені ідіоти психопатів глобалістів.

Коментарі

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Проплачені ідіоти психопатів глобалістів.