Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Граючись - вдосконалюймося: Настала пора апдейтів і апгрейдів!

У будь якому разі, ми одночасно є і Духами, і Отцями, і Синами – є БОГом Великим і богом маленьким. Ми самі створили і самі реалізуємо принцип фрактальності у "єдинстві різноманіття" – мале у великому і велике в малому, тіло з багатьох членів і члени єдиного тіла, член із окремих клітин і клітини одного члена, клітина з окремих органел і органели однієї клітини і т.п. Гаслом нашої спільно СТВОРЕНОЇ Божественної Гри є "Творчість у вдосконаленні, і досконалість у постійній творчості". РаДіймо! Настала пора апдейтів і апгрейдів!

161216upgrade.jpg

Натисни кнопку!
Натисни кнопку!

Що є Велика Божественна Гра?

Велика Божественна Гра – це можливість вдосконалюватися, можливість зДІЙснення постійних апдейтів* і апгрейдів**

Ми є три-єдині. І водночас, ми всі є:

  • є втіленими духовними сутностями, тобто є втіленим Духом;
  • є частинками Великої Множини – "разом нас багато", "разом ми можемо багато", тобто – ми Сини Божі, Божичі;
  • є одною-єдиною соборною особистістю – БОГом.

У будь-якому разі, ми одночасно є і Духами, і Отцями, і Синами – є БОГом Великим і богом маленьким. Ми самі створили і самі реалізуємо принцип фрактальності у "єдності різноманіття" – мале у великому і велике в малому, тіло з багатьох членів і члени єдиного тіла, член із окремих клітин і клітини одного члена, клітина з окремих органел і органели однієї клітини і т.п. Планета водночас є пилинкою у безмежжі Всесвіту, як і Людина є частинкою БОГа.

Гаслом нашої спільно СТВОРЕНОЇ Божественної Гри є

"Творчість у вдосконаленні, і досконалість у постійній творчості".

Всі ми подібні по Сутності – сутність то наша ТВОРИТИ; та відмінні, водночас, як Особистості – у кожного прояву Особистості є свої засоби для Творчості. (Чи не про це виголошувалося Володимиром у Символі Віри?!)

Святі про Велику Триєдність

Отець постійно продовжується/відтворюється в синах ("від Отця народжених"), Син продовжується/відтворюється Отцем ("Дух від Отця виходить") і продовжує Отця ("Дух від Сина виходить") і є Отцем для свого наступного Сина (втілення).

!Ось воно, що означає "і в Духа Святого, який від Отця і Сина виходить"!

Натякали про походження (грец. προϊέναι або лат. procedere) Святого Духа від Отця і від Сина ще й Кирило АлександрійськийАмвросій Медіоланський, Ієронім, Святий Августин,  Святий Іван Дамаскин та й Митрополит Андрей Шептицький:

"…чому нам не вірувати, що Св. Дух походить і від Сина, коли Він є Дух також Сина? Тому що якби Він не ісходив від Нього, то, з'явившись учням після Свого Воскресіння, Він — Син — не дунув би на них, говорячи: приміть Духа Святого, адже що інше означало це, якщо не те, що Св. Дух ісходив і від Нього" (Святий Августин (354—430))

"Дух Св. також і Дух Сина, але не тому, що з Нього, але тому, що через Нього з Отця походить. Тому що один тільки Винуватець — Отець" (Святий Іван Дамаскин (675—753?))

…Божий Син приймає Божу природу через вічне народження, а Дух Святий приймає Божу природу від Отця і Сина через вічне походження. Тому, коли Христос про походження Духа Святого говорить, каже, що все, що має Отець, є також Його: «Усе, що Отець має, — моє» (Ів. 16:15). Коли Отець те має, що Дух Святий від Нього походить, те саме має і Син. (Митрополит Андрей Шептицький, _Листи до заробітчан_)

У даний проміжок часу я син, коли виконую своє завдання свого ж чергового земного втілення (здійснити бодай апдейт, а таки краще коли апгрейд!), і цим долучаюся до Отця (єдності з усіма, спільноти Духів і Синів Божих), стаю со-творцем на іншому вкладенні Гри.

РаДіймо! Ми все передбачили!

Дух – реалізатор, здійснювач линку між Сином і Отцем. Втрата линку – втрата усвідомлення себе Духом ("я є Тіло, яке треба годувати, щоб не вмерти"...).

Щоб долучитися на вищому рівні до Отця (вдосконалювати Його), треба Духом-Соколом полинути(линкнути) на той рівень Гри, де доступне вдосконалення (Земне Життя) і со-творити себе заново (Згадай себе), проте на вищому рівні, тобто самовдосконалитися, через усвідомлення себе частинкою БОГа-Творця. Щоб відновити втрачений під час перевтілення/перезавантаження зв'язок ми створили для себе систему його відновлення – ре-лигу(релігія), яка є системою ПРАВил(не Законів).

Ми вдосконалюємо себе і один одного – взаємоДІЄмо і РаДІЄмо!

Наша божественна ДОСКОНАЛІСТЬ полягає у тому,
що є змога ВДОСКОНАЛЮВАТИСЯ!

Ми можемо (маємо змогу) вдосконалюватися (апгрейдити самих себе), "АлеЄОднеАле"… Втрата відчуття реальності під час Переходу веде до розриву линку і до небезпеки заГРАтися… Однак, РаДіймо! Ми й це передбачили!

Наш Побратим Ангел-Охоронець

Є Ангел Охоронець – Дух, який ми покликали опритомнювати нас (трезвити), оберігати нас від повного забуття того, що ми в Грі! Він – Побратим, який нагадує мені, що прийде час повертатися, тому Добрі Плоди (вдосконалення в Добрі і Любові) мають таки бути. Бо ми по них (Добрі Плоди) сюди (Земне Життя) таки приходили і ставили собі за мету ні в якому разі не втратити (витратити, розтратити), а примножити їх (таланти – програмне забезпечення, що ми його самі собі поклали у "чергову збірку"/втілення – упаковані у Підсвідомість).

"Добре дерево дає добрі плоди" – постійно трезвить нас Ангел Охоронець. Ми маємо (бо мамаї) стати тим "добрим деревом" в "саду, що насадив Господь".

І мені здається (підказка від самого себе?! О_о!), що Ангел-Охоронець має наш дозвіл, вказівку від мене самого перед Переходом від Отця до Гравця, про те, як допомогти знову набути відчуття своєї Сутності, має можливість діяти-впливати на мою підсвідомість… Ангел-Охоронець ще й охороняє мою підсвідомість (Ось хто жертвує себе заради мене, коли я його ж підтримую в молитовному звертанні). Коли линк з Ангелом-охоронцем слабкий, оголяється моя підсвідомість для впливу сірих сутностей – дерево стає поганим, приносить погані плоди…. Коли ж я підтримую з ним линк – можу бути спокійний – підсвідомість спрацює на користь мого вдосконалення в Любові. Даруймо Ангелу-Охоронцю всю славу наших діянь! І цим забезпечимо власне перетворення/трансформацію в Лебедя! Постійним і стабільним линком з Ангелом-Охоронцем захистимо себе від того, щоб не заГРАтися!

Жертовність Сина Божого – це шлях до Життя Вічного

Чи "загрався" Ісус, аж так, що програв (адже "його розіп'яли")? Ні! Він вдосконалився, бо воскрес, спасся, став Боголюдиною.
У чому ж тоді сенс жертовності Сина Божого Ісуса Хреста?

Ми вже вияснили, що:

"Жертва – це великий дар, це двостороння любов (з приСУТНІСТю обов’язкової вдячності)"

А ще:

 "Жертва – це практична магія."

Тобто – "Я даю (жервую), бо відчуваю вдячність".
(Відчуваймо різницю – "змусити до подяки" і "відчувати вдячність" – у першому випадку "примус", в іншому – "добра ВОЛЯ", у першому випадку ДІЮть на "раб", в іншому ДІЄ "син Божий"… ну, десь так…).

Як може бути, що через Ісуса Хреста "світ спасся через Нього"? А так! Через Ісуса Хреста і Ним – нам відкрито можливість Споглядання Прикладу, ЯВленої Можливості, яка відкриває Вихід із "ящика-клітки" для Духа, який втратив линк із Ангелом-Охоронцем, тобто заГРАвся… Приклад волає: "- Ось дивись. Бачиш? Це – можливо!", хоча й "те, що Ти побачиш приголомшить Тебе" (це ніби з "Матриці ;-) ).

Жертовність Сина Божого – це шлях до Життя Вічного, проторений шлях до Спасіння
– тобто, привідкривання таємниці магічного акту переходу від Людини до Боголюдини.

І разом з тим, це Акт Просвітництва стосовно інших гравців, вказівка на їх Можливості, на те, що "линк існує":

Я знаю, ви мене чуєте. Я відчуваю вас. Я знаю, ви боїтеся … боїтеся нас, боїтеся змін. Я не знаю майбутнього. Я не стану передбачати як все скінчиться. Я скажу лише з чого почнеться. Зараз я повішу трубку і покажу людям, те, що ви хотіли приховати. Я покажу їм світ без вас. Світ без диктату і заборон. Світ без кордонів. Світ, де все можливо. Що буде далі вирішувати нам. (Нео, "Матриця")

ГРАймо, ся ГРАймо, та не заГРАваймо і не заГРАваймося! ;-)

РаДіймо! Настала пора апдейтів і апгрейдів!


* Примітка

Апдейт

– наголос на «е» – (від англ. Update – оновлення) – термін англійського походження, який походить від Up to date (актуальний на сьогоднішню дату, що йде «в ногу з часом»), а дієслово to update перекладається саме як «оновлювати до самого актуального стану».

Слово Update  часто використовується в сленгу SEO-оптимізаторів (іноді в середовищі оптимізаторів можна зустріти скорочення «ап») і буквально означає «оновлення даних». Це слово може також використовуватися в значенні «доповнення або коригування з урахуванням ситуації, що змінилася» і часто скорочується в вигляді UPD. (Джерело http://chto-eto-takoe.ru/update)

Апдейт це оновлення якоїсь програми або системи до найновішої, останньої версії. Це як натисканням відповідної кнопки (або Cntr+R) оновити (змінити) певну сторінку на сайті або її зовнішній вигляд. А ще, Update (оновлення) – це як "омивання у водах Йордану", хрещення, перехід від одного стану людини на вищий рівень, ДІЯ "оБОЖення").

Апгрейд

– наголос на «е» – неологізм англійського походження. Але, швидше за все і не англійське, а американське, так як центр розвитку інформаційних технологій за напрямом ПК знаходиться саме в Америці. Складається це слово з двох інших: up вгору grade клас. А перекладається як підвищення класу. Up-grade (через дефіс), в перекладі з англійської, означає: “на підйомі”. Upgrade (разом) – “змінити, спираючись на більш високі або сучасні вимоги/технології”. Тобто апгрейдити – це щось удосконалити, модернізувати, надавши якоїсь субстанції більш сучасний вигляд або пристрій, підйом на більш високий рівень, оновлювати.

Апгрейд можна вважати синонімом апдейта, проте є й нюанси. Апдейт, як правило, означає невелике оновлення, в той час як апгрейд це вже більш серйозна модернізація, де вам буде потрібно набагато більше часу, грошей і кмітливості. Слово upgrade можна перекласти з англійської як «перехід у наступний клас».

Знайомий цей термін і всім ГРАвцям, тому що практично в будь-якій англомовній грі перехід на наступний рівень гри вважається підвищенням і називається up-grade – це технічно більш досконалий механізм, у комп’ютерній грі, це перехід на новий рівень. (Джерело http://moyaosvita.com.ua/vidpovidi/apgrejd-shho-ce-take/)

А й справді! Немає чого засиджуватися "на початкових рівнях розвитку духовної сутності" (http://www.ar25.org/article/elfiyskyy-proekt-abo-postindustrialna-antropologiya-mizhmorya.html#simple-table-of-contents-1), пора апгрейдити свою сутність до наступного рівня!

Наші інтереси: 

Велика Божественна Гра – це можливість вдосконалюватися, можливість зДІЙснення постійних апдейтів і апгрейдів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Миро, за оцінку!
Я так і надіявся, що трансльоване мною спонукатиме до обговорення. Поки що це зацікавило лише Тебе. ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Миро, за оцінку!
Я так і надіявся, що трансльоване мною спонукатиме до обговорення. Поки що це зацікавило лише Тебе. ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ще хочу подякувати одному із тих, хто грає роль Редактора сайту, який гарно підправив ілюстрацію до статті. )))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Справді, первинним джерелом Святого Духа є Творець Всесвіту - Брахма - Бог-Отець.

Вторинним джерелом - ретранслятором - є свята людина.

Концентрованим джерелом Святого Духа є боголюдина, яка бере енергію з першоджерела, передає її без спотворень, але з пристосуванням до людського сприйняття.

Що більше серед людей синів Божих, то потужніша дія Святого Духа.

"Щасливі миротворці, бо вони синами Божими стануть" - казав Ісус Хрестос.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Отже, апгрейдити треба і концентратор, і перетворювач енергії Духа, і ретранслятор.

Земля - Матір Божа ("материнка").
Дія (Святого Духа) - процесор.
Ретранслятор - свята людина - оперативна пам'ять.
Перетворювач енергії (Духа) - боголюдина - грамотний програміст і водночас оператор програмного забезпечення.

Миро Продум каже:
Справді, первинним джерелом Святого Духа є Творець Всесвіту - Брахма - Бог-Отець.
Вторинним джерелом - ретранслятором - є свята людина.
Концентрованим джерелом Святого Духа є боголюдина, яка бере енергію з першоджерела, передає її без спотворень, але з пристосуванням до людського сприйняття.
Що більше серед людей синів Божих, то потужніша дія Святого Духа.
"Щасливі миротворці, бо вони синами Божими стануть" - казав Ісус Хрестос.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ангеле Божий,
Хранителю мій Святий,
Небесний Друже мій!
Веди мене до Бога,
бо ЦЕ моя Дорога!
Ти все мене пильнуй
Від злого порятуй.
Я Свято хочу Жити
І Богові Радіти!

Хай же буде!!! :)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Вітаю!
Як це актуально?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Молитва до ангела-хоронителя

Мій ангеле святий
Небесний Друже мій!
Веди мене до Бога,
бо ЦЕ моя Дорога!

Усе мене пильнуй
Від злого порятуй.
Я Свято хочу Жити
І Богові Радіти!

Арсен Дубовик каже:
Вітаю!
Як це актуально?

Все, що робиться з власної волі, – добро!