Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Готуємось до Нового року: вибираємо штучну ялинку

Різдвяні ялинки відіграють велику роль у наших улюблених святкових традиціях. Ми прикрашаємо її, готуємо новорічні подарунки, святкуємо разом з друзями або родиною саме біля цього новорічного атрибуту, без якого неможливо уявити собі це свято.

Останнім часом, замість живої ялинки, наші співвітчизники все більше обирають штучні, тим самим оберігаючи природу саме нашого краю. Штучні ялинки від Sigagroup неймовірно розкішні та пухнасті, де кожна героїня свята здатна стати справжньою окрасою куточку в кімнаті. Безліч доступних розмірів, дозволить кожному обрати для себе найкращий варіант різдвяного дерева.

Пухнасті лісові красуні – відмінна альтернатива живим деревам на Різдво

Форма новорічної красуні дає загальне уявлення про те, скільки місця вона займає. Якщо у вас простора зона для розміщення – найкращий варіант – широке повне дерево, а для обмеженого простору найкраще буде виглядати вузьке або тонке дерево. Перед тим, як обрати варіант штучної ялинки на сайті, варто прорахувати та звірити її розміри з тим, скільки саме місця під неї відведено.

Загалом, штучні ялинки є кількох видів:

  • повні – найбільш популярна форма з класичним профілем натуральних ялинок;
  • стрункі (володіють компактними розмірами, серед переваг – встановлення в обмеженому просторі);
  • плоскі (заощаджують простір при встановленні в кутку);
  • рідкі (нагадують реалістичне натуральне дерево).

Також, варто приділити свою увагу образу самої штучної ялинки, адже вона здатна виглядати точнісінько як натуральна ялиця, ялинка або ж сосна, що дозволить кожному обрати свій варіант пухнастої красуні.

Колір ялинки – не тільки зелений

Штучні ялинки, як і в природі, можуть бути зеленого, темно-зеленого кольору, з блакитним відтінком, а також – запорошені снігом білі. Найбільш популярні красуні саме зеленого кольору, а також морові (злегка скупчені дерева з припорошенням штучного снігу).

На сайті безпосереднього виробника штучних ялинок, гірлянд та віночків https://sigagroup.com.ua, кожен в змозі легко обрати свою новорічну красуню за фільтрами:

  • відсортувати по ціні;
  • обрати бажаний діаметр та висоту ялинки, її вагу.

Створення новорічного настрою залежить саме від головного атрибуту цього свята, а саме – новорічної пухнастої красуні, яку можна замовити по доступній ціні вже зараз. Є певні складності в виборі штучної ялинки? Завжди можна отримати консультацію від спеціаліста, який детально ознайомить з характеристиками бажаного новорічного дерева, що дозволить швидко обрати найкращий варіант для веселого та незабутнього свята.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи