Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гомосексуальні ініціативи Азарова

Категорія:

Світ:

19 лютого 2013 року урядом Азарова було подано до Верховної Ради України черговий гомосексуальний законопроект. Вперше в Україні на законодавчому рівні вводиться поняття «сексуальна орієнтація» (зміна статті 2 Кодексу законів про працю). Вводяться безпрецедентні поняття на законодавчому рівні, а саме: непряма дискримінація, оголошений намір про дискримінацію, підбурювання до дискримінації, пособництво у дискримінації.

Що це означає? Це означає, що все, що ви могли б зробити чи не зробити, кимось із представників сексменшин може бути представлено як непряма дискримінація.

Якщо Ви захотіли сказати в церкві про те, що гомосексуалізм є гріхом, це буде розцінено не тільки як намір про дискримінацію, але і підбурювання цілої громади до дискримінації, і тут ви не просто понесете звичайну відповідальність, але адміністративну і навіть кримінальну.

Законопроектом розширено рівні відповідальності включно із кримінальною. Якщо сьогоднішній закон передбачає лише відповідальність, яка передбачена законом, то цим законопроектом вже чітко передбачені можливі форми відповідальності, а саме: адміністративна, цивільна і кримінальна!!! (ст. 16 ЗУ Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні). І що найгірше, свою невинуватість будете зобов`язані доводити Ви, а не представник сексменшин.

Одна з найгірших гомосексуальних ініціатив у ст. 60 цивільного процесуального кодексу України: у разі наведення позивачем фактів, які дозволяють припустити, що мала місце дискримінація, обов'язок доказування необґрунтованості позовних вимог у цій частині покладається на відповідача. Тобто, вже не геї будуть змушені доказувати, що ви їх дискримінували, наприклад в проповіді назвали, що це гріх чи збочення (досить буде надати аудіо запис проповіді) – це ви будете зобов'язані доводити, що ви не дискримінували гея!!! Після запровадження цієї норми, з часом чекаймо величезну кількість позовів і найперше на священнослужителів та всіх моральних людей чи організацій.

Законом вводиться чітка заборона для ВСІХ, а саме: органам державної влади і місцевого самоврядування, їх посадовим особам, юридичним та фізичним особам, тобто, звичайним громадянам, здійснювати будь-яку дискримінацію, намір про дискримінацію, непряму дискримінацію, підбурювання до дискримінації. 

Ось вам і принцип закритого рота! Запрошуємо Вас до гомосексуальної країни!!!

Отже, друзі, хто думав, що нам ще далеко до Штатів чи до Західної Європи, де вже священнослужителі, чи люди доброї совісті бояться говорити, що гомосексуалізм, лесбіянство є гріхом. Ласкаво просимо до такої країни після прийняття законопроекту №2342!!!

Що можна робити в такій ситуації? Головне - не мовчати і не бути байдужими, чи занадто зайнятими!!! Щонайменше – розповсюдьте цю статтю, посилання на неї всім людям, кому не байдужа доля України. Починайте кампанії у соцмережах, пишіть листи Президенту, головам фракцій Верховної Ради, робіть пікети – робіть все, що можливо – тільки не мовчіть!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Воїн Світло.
0
Ще не підтримано

Навіть не розумію, як таке може бути.  Колиб не бачив  законопроект сам, не повірив би.  Зрозуміти це і чому так сталося,  можливо тільки після ознайомлення із ПБК і НО.

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Коментарі

Зображення користувача Воїн Світло.
0
Ще не підтримано

Навіть не розумію, як таке може бути.  Колиб не бачив  законопроект сам, не повірив би.  Зрозуміти це і чому так сталося,  можливо тільки після ознайомлення із ПБК і НО.

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Діти диявола у своєму амплуа. Така вже у них функція. Див.: Як позбутися паразитів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!