Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Головні переваги мікрокредитування в Україні

Останнім часом послугами мікрофінансових організацій в Україні користується все більше українців.

 

Це пов'язано з швидким розглядом заявки та перерахування грошей на банківську картку одразу після схвалення запиту. На офіційному сайті Mycredit онлайн заявка розглядається дуже швидко і це є однією з переваг сервісу. Для нових позичальників можна отримати в компанії до 3 тисяч гривень, а для постійних до 10 тисяч гривень.

Особливості МФО Mycredit

Позичальниками в МФО можуть бути особи віком від 18 років, які пройшли процедуру реєстрації та заповнили всі поля анкети. Підписавшись на електронну розсилку, можна отримувати від відомих компаній вигідні пропозиції та промокоди, які дозволяють зменшити відсоток за користування мікропозикою.

Цей онлайн сервіс працює цілодобово та без вихідних, пропонує вигідні умови та швидкий розгляд заявки без необхідності відвідувати відділення банку. Усі операції виконуються в режимі реального часу, при цьому документів потрібно мінімально. На спеціальній платформі LoanProfy можна ознайомитися з відгуками реальних позичальників та оцінити переваги цієї компанії.

Головною метою сервісу є допомога клієнту у разі нестачі грошей до отримання зарплати або вирішенні будь-яких питань матеріальному характеру. Офіс компанії знаходиться у місті Київ, а по будь-яким питання можна звернутися до спеціалістів служби підтримки клієнтів.

Манівео – переваги онлайн сервісу

Оформити кредит Манівео дуже легко та швидко, для цього потрібно на їх сайті заповнити анкету й вказати суму та строк. Ця компанія працює на території України з 2013 року та пропонує швидку фінансову допомогу у розмірі до 15 тисяч гривень для постійних надійних позичальників.

Мікрофінансова організація розглядає заявки в автоматичному режимі цілодобово та без вихідних, що дозволяє задовольнити запити від різних груп населення. За допомогою кредитного калькулятора можна самостійно порахувати суму боргу та обрати термін його сплати.

Після схвалення запиту гроші миттєво зараховуються на банківський рахунок клієнта, який він вказав при зверненні у анкеті. Робота цього онлайн сервісу дуже прозора, проста та зручна, тому кожен потенційний позичальник може оцінити його переваги та високий рівень сервісу. Не потрібно предоставляти довідки про доходи та збирати купу документів, як при звичайному оформленні позики у відділенні банку.

Сьогодні звернення до МФО в інтернеті – це вигідний та дуже швидкий спосіб вирішити матеріальні труднощі, тому що позичені гроші можна використовувати на свій особистий розгляд. Головне, своєчасно оплачувати платіж, щоб не попасти до реєстру неплатників, бо це негативно впливає на кредитну історію в подальшому.

На офіційному сайті блогу https://medium.com/@LoanProfy можна ознайомитися з рейтингом українських компаній та обрати компанію за рекомендаціями клієнтів й на основі корисних порад із приведених статей.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи