Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Голові руху "SaveФОП" Доротичу інкримінують організацію масових заворушень

Підприємницька спільнота оголосила безстроковий мітинг, поки не буде ухвалений законопроект 5866 або альтернативний для збереження спрощеної системи оподаткування.

22012602.jpg

Фото: Анна Хорошун, Суспільне

Голова Руху #SaveФОП Сергій Доротич заявив, що поліція інкримінує йому організацію масових заворушень через сутички мітингарів із силовиками, що трапилися під будівлею Верховної Ради 25 січня.

Про це він повідомив Суспільному під час другого дня акції підприємців.

"Як чекаю затримання з хвилини на хвилину, про це мене попередили адвокати. За останньою інформацією від дружніх правоохоронців, на мене зареєстровано справу в ЄРДР за статтею 294 частина 1 (організація масових заворушень)", – повідомив Доротич.

"Хочуть перекваліфікувати на частину 2 – від 7 до 15 років. Хочуть вчорашнього загиблого повісити на мене. Поліція чекає експертизи – від чого помер цей учасник акції. Результати експертизи можуть бути спотворені, хоча у нас є відео, як цього хлопця особи в формі б’ють ногами по голові – у нього вчора була величезна гематома на голові", – розповів Доротич.

За інформацією його адвоката, після перекваліфікації статті проти нього буде застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"Це створено для того, щоб залякати протест ФОПів, який не контролюється ніким. Ми самі утримуємо себе, боремося за свою можливість працювати в Україні", – пояснив Сергій Доротич.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що малий бізнес для влади – як кістка в горлі. Влада бореться не з олігархами та корупціонерами у владі, а з підприємцями, які самі собі заробляють, а не сидять на державному бюджеті. І це – ганьба!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи