Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Голова Бундестагу піддав критиці намір Тимошенко йти в президенти

Голова німецького Бундестагу Норберт Ламмерт гостро розкритикував плани української екс-прем'єрки Юлії Тимошенко балотуватися на посаду президента України та порівняв її з Віктором Януковичем.

Голова німецького Бундестагу Норберт Ламмерт піддав жорсткій критиці плани української екс-прем'єрки Юлії Тимошенко стосовно її повернення в політику, повідомляє у четвер, 27 березня, інформаційне агентство dpa. "Висловлювання пані Тимошенко - недискутабельні", - заявив Ламмерт в інтерв’ю німецькому інтернет-виданню Spiegel Online з огляду на оприлюднену телефонну розмову, котру приписують Юлії Тимошенко та депутату від "Партії регіонів" Нестору Шуфричу.

За словами німецького політика, висловлювання української екс-прем'єрки "підтверджують підозри, що вона так само мало підходить для політичного керівництва Україною, як і скинутий з президентської посади Віктор Янукович". Нагадаємо, що Тимошенко визнала факт розмови із Шуфричем, однак заявила, що оприлюднений запис було змонтовано.

Норберт Ламмерт також прокоментував заяву Юлії Тимошенко стосовно її наміру балотуватися на посаду президента України. Політик назвав цей крок проблематичним як "з огляду на необхідне внутрішнє примирення країни", так і з огляду на важливість представницької функції президентської посади для розвитку зовнішніх відносин і особливо для відносин з Росією.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

+++

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

+++

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

що там було на тому записі компроментуючого?

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!