Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 13
  • Переглядів: 13

«Глобальне потепління – це обман корумпованих вчених, які підсіли на державні гранти» – засновник Грінпіс Патрік Мур

Категорія:

Один із засновників Грінпіс – Патрік Мур (Patrick Moore) – розповів, чому він залишив організацію. Серія його електронних листів з південнокорейським професором Сок-Сун Парком показує, що засновник Грінпіс вважає теорію про зміну клімату як таку, що базується на неправдивих наративах. Ця організація стала більше політичним рухом, ніж екологічним.

"Ліві політичні активісти в Північній Америці та Європі змінили Грінпіс із наукової організації на політичну організацію зі збору коштів. Вони в основному зосереджені на створенні наративів, які покликані вселити страх і почуття провини, щоб громадськість надсилала їм гроші", – заявив Патрік Мур.

Стаття Greenpeace Founder: Global Warming is a Hoax Pushed by Corrupt Scientists ‘Hooked on Government Grants’ на сайті Humans are free, який посилається Breitbart News Tonight, цитує Патріка Мура:

"До 1986 року еволюція організації, яка відбулася, була чимось, з чим я не міг жити. Тож я покинув Грінпіс, тому що ми почали з сильної гуманітарної спрямованості, щоб врятувати людство та навколишнє середовище від тотальної ядерної війни. Ось що таке «зелений» і «мир» у Грінпіс: навколишнє середовище та люди, які живуть мирно".

Мур описав поворот Грінпіс вліво та використання обману корисливими фінансовими інтересами:

"Час йшов, і я спостерігав, як Грінпіс розвивався, захоплений здебільшого крайніми лівими. Коли починали, ми були нормальними центристами. Ми ґрунтувалися на позиціях науки та логіки, як я це бачив, і я був науковцем усе своє життя; моєю орієнтацією було не вигадувати історій і не перебільшувати без потреби".

"І я виявив, що Грінпіс просто вдався до методів сенсацій та дезінформації й використовував страх, щоб змусити людей надсилати їм гроші через страх, що світ наближається до кінця, що ми чуємо знову і знову. У фінальній декларації Александри Окасіо-Кортез – знову про те, що до кінця світу залишилося 12 років".

"В історії ви бачите організації, які починали з благородних цілей. І як це дуже часто трапляється, починали з благородної справи, а згодом перетворилися на бізнес, де збір коштів фактично стає найважливішою метою, тому що ви повинні утримувати 200 осіб на зарплаті".

"Коли ми починали, ми були волонтерами. У нас не було зарплати. Але так сталося, люди змушені жити. Люди надсилають гроші на справу, яку ви просуваєте, і ви стаєте бізнесом. Але потім відбувається справді неприємна частина. Це перетворюється на рекет, і це те, що сталося з Грінпіс, і це сталося дуже давно".

Мур зазначив, що усі ці Ел Ґори (узагальнення, тому що колишній віце-президент США у 1993-2001 роках займався "проблемами" кліматичних змін та навколишнього середовища. Примітка моя, О.К.) – торговці зміїною олією (емоційне забарвлений термін, який використовується для опису брехливого маркетингу і шахрайства. Примітка моя, О.К.), шахраї. Вони займаються цілковитим обманом, лякаючи зміною клімату. Вони лякають молодь, змушуючи думати, що вони помруть".

Мур протиставив розповідь про антропогенне глобальне потепління ширшій історії кліматичних змін Землі:

"[Вони] вигадують все більш надумані проблеми, яких насправді не існує. Проблема зміни клімату – це повністю вигадана проблема. Звичайно, клімат змінювався з того часу, як Земля народилася; і, звичайно, він все ще змінюється зараз".

При цьому він зауважив, що насправді він не дуже змінився. Невелика зміна температури, яка відбулася за останні пару сотень років на планеті Земля, є ніщо в порівнянні зі змінами, які відбулися в минулому.

"Це абсолютно перебільшено, і це використовується, щоб налякати людей".

Щодо спалювання викопного палива Мур сказав: "Наше додавання вуглекислого газу в атмосферу запліднює все рослинне життя на Землі, включаючи ліси та всі продовольчі культури на Землі, і ми маємо приблизно 30-відсоткове середнє збільшення росту рослин за останні 50 років – саме через CO2 (вуглекислий газ), який ми викидаємо в атмосферу".

"CO2 є основною їжею для життя разом з водою. Завдяки H2O та CO2 рослини виробляють цукор, головним чином глюкозу, яка є вуглеводом, що є основою для всієї енергії та для всього життя, починаючи з фотосинтезу.

Люди мають зрозуміти цей основний факт, а також те, що рівень CO2 нині нижчий, ніж він був за всю історію Землі, тому що життя витягло його та відклало в осадових відкладеннях, які називаються викопним паливом, і у вуглецевих породах, таких як вапняк, а також мармур і крейда – всі вони містять вуглець, який раніше був в атмосфері або розчинений в океані, де його абсорбували живі істоти".

Він пояснив, що через 4 мільярди років ми почали спалювати частину викопного палива і повертати частину вуглекислого газу назад в атмосферу.

"Вуглекислий газ насправді є основним добривом і будівельним матеріалом для життя", – заявив Мур.

"Наратив про зміну клімату – це не просто фейкові новини; це – фальшива наука", – сказав Мур. – Це факт, і я ставлю на карту свою репутацію, 45 років вченого, який вивчає ці теми. Уряд мені не платить за те, щоб я вигадував історії, аби політики могли налякати електорат, а ті проголосували за них через проблеми з кліматом".

Нещодавно ми писали, що нова "зелена" економіка – це не більше ніж корупційна схема паразитування на державних витратах.

Наші інтереси: 

Нарешті починають відкриватися лаштунки глобальної світової афери.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Хай живе Маямі :)

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

До речі, у своїй книзі "Незручна правда" Ел Гор заявляв, що Маямі опиниться під водою до 2020 року.

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

І тут психопати!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Хай живе Маямі :)