Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Генерал розвідки Скіпальський: Дії Пашинського виходять за межі моралі

Спецтема:

Військовий експерт вимагає негайного розслідування корупційних дій народного депутата. Народний депутат Дмитро Добродомов заявив, що передав до прокуратури докази причетності голови парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського до корупції. Його слова також підтвердив інший народний депутат – Сергій Соболєв.

Військовий експерт, генерал-лейтенант військової розвідки Олександр Скіпальський прокоментував звинувачення в корупції на адресу депутата Сергія Пашинського. На його думку, такі обвинувачення дуже серйозні та можуть мати такі ж серйозні наслідки. Адже в умовах фактичної війни подібні факти розкрадання військового майна повинні розглядатись військово-польовими судами. Нецільове використання ресурсів, виділених для армії, підриває обороноздатність України та створює загрозу для країни.

Як голова "Спілки офіцерів України" Олександр Скіпальський має намір вимагати від прокуратури, Президента та керівництва Верховної Ради термінового розслідування корупційних дій Сергія Пашинського. "Дії Пашинського не тільки виходять за межі моралі, а й перетворюються на реальні злочини," – сказав він.

Пашинського звинувачують в корупційних оборудках з нафтою для армії. Сергій Соболєв пояснив подробиці обвинувачень проти Пашинського: "Нафта, яка мала бути передана армії, була чомусь продана, як жовта рідина незрозумілого походження", - сказав він. 

У цій оборудці він звинуватив не тільки Пашинського, але й бізнесмена Сергія Тищенка, якого назвав діловим партнером Пашинського.

Тищенко - засновник холдингу "Фактор", який позіціонує себе як один з основних імпортерів нафтопродуктів на український ринок. Також "Фактор" володіє 17 АГНКС, 17 АЗС і 12 АГЗС в дев'яти областях України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
корупція
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи