Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Генерал Макінерні закликає президента Трампа оголосити воєнний стан та ініціювати масові арешти

Категорія:

Спецтема:

Цей заклик генерала Томаса Макінерні (Thomas McInerney), висококласного військового ветерана та відданого патріота, випливає з усвідомлення того, що значна частина існуючої влади стали негідниками й діють у змові з ворогами нації.

Губернатори штатів стали зловмисниками, судді в судах стали зловмисниками, а посадові особи, що займалися виборами, свідомо брали участь у скоординованих, зрадницьких фальсифікаціях, щоб домогтися повалення чинного лідера, президента Трампа, йдеться у статті на Distributed News.

Коли державні посадові особи займаються шахрайством, а судам не можна довіряти, Президент може звернутися до військової влади та провести масові арешти зрадників, провести військові трибунали, які оминають цивільну судову систему, та захопити військовим шляхом усі корпорації, які активно працюють над тим, щоб підривати Сполучені Штати Америки. Очевидно, сюди будуть входити і Big Tech, і більшість лівацьких ЗМІ, які були учасниками фальсифікацій у виборах та вчиняли журналістський тероризм, спрямований на те, щоб занурити нашу країну у відчай.

Ось основні моменти з відеоінтерв'ю тризіркового генерала Томаса Макінері. Повне інтерв'ю можна подивитися на WVWtv.com.

Те, що відбулося в Америці, було не просто "фальсифікацією виборів", це було скоріше "кібервійною". Це були військові дії проти Америки з використанням зброї та методів кібервійни для повалення уряду шляхом фальсифікованого виборчого процесу.

Макінерні закликає президента Трампа застосувати Закон про повстання, призупинити роботу Habeas Corpus, оголосити воєнний стан та розгорнути військо, щоб захопити та захистити всі машини для голосування.

Шість-десять штатів були координовані за допомогою кібервійни для зміни результатів виборів. "Це є зрадницькими діями".

Росія, Китай та Іран також були залучені. ФБР і Департамент юстиції повністю самоусунулися, навіть пальцем не ворухнули.

Кріс Кребс із CISA (Cybersecurity and Infrastructure Security Agency) брехав, коли стверджував, що вибори були "ідеальними". Це – "співучасть у зраді", і Кребс є частиною глибинної держави (deep state).

Президент Трамп повинен оголосити надзвичайну ситуацію на основі прийнятого 12 вересня 2018 року документу про "іноземне втручання" у вибори в США.

Трампу також слід задіяти Закон про повстання. Він повинен призупинити роботу Habeas Corpus, як це робили Лінкольн та Рузвельт під час війни.

Демократи, росіяни, китайці та Іран вчинили відверту кібервійну проти Америки.

Президент повинен, на думку генерала, "негайно почати арештовувати цих людей при введенні надзвичайної ситуації в країні. Я оголошував би воєнний стан".

Чиновники з п'яти штатів, що хитаються, займалися "попереднім плануванням" "зрадницьких дій". Не просто шахрайське голосування, а зрада. "Вони намагалися повалити цей уряд".

Кріс Міллер на своєму місці у Міністерстві оборони, а "військовий службовий обов'язок – придушити [Антифу та BLM]".

Президент повинен зупинити засідання колегії  виборщиків 14 грудня та відкриття нового Конгресу 6 січня. 

За підрахунками, за Трампа проголосувало 85 мільйонів людей.

Військові трибунали необхідні, оскільки звичайні суди не в змозі розібратися у всьому, що сталося.

Зрадників слід заарештувати та судити у військових трибуналах. Це єдина система правосуддя, яка здатна функціонувати без нинішнього рівня корупції.

Відкласти інавгурацію до повного розслідування цих виборів.

"Це будуть останні вільні вибори", якщо ми не викриємо цю фальсифікацію виборів. 

Вибори в Джорджії слід зупинити до повного розслідування фальсифікацій виборів.

"Цю корупцію не можна прийняти. Це – зрада, і ми повинні провести ретельне розслідування".

Президент повинен підтримувати й захищати Конституцію США від усіх ворогів, як іноземних, так і внутрішніх. Це – внутрішні вороги. "Як казав Сталін, неважливо, хто голосує, важливо, хто підраховує голоси".

Люди, які працюють в судовій системі Америки, не розуміють, як працює кібервійна. Тож їм не вистачає реального розуміння злочинів та актів війни, вчинених проти Сполучених Штатів.

"Власники та керівництво Fox News є співучасником зради".

Американські маршали повинні були захопити всі сервери Домініону на наступний день після виборів і забезпечити їх як судові докази.

Люди, які змінили голоси в машинах, повинні знати, що вони будуть притягнуті до відповідальності за державну зраду і їм може загрожувати смертний вирок.

Наші інтереси: 

У гру вступають військові. Процеси в судах + рішучі дії військових проти внутрішнього ворога дає шанс, що США очистяться від паразитів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Я б сказав, що це була не кібервійна, а гібридна війна. Інформаційна атака брехливих ЗМІ, ковід-істерія, погроми, обвал економіки і психотерор стали її важливими елементами.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Я б сказав, що це була не кібервійна, а гібридна війна. Інформаційна атака брехливих ЗМІ, ковід-істерія, погроми, обвал економіки і психотерор стали її важливими елементами.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цілком згоден, що це одна з дій гібридної громадянської війни. Але, ж, війна триває й надалі!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Так це нова форма гібридної війни в умовах Штатів. В Україні наразі розігрується новий сценарій гібридної війни імперії зла проти України (своєрідна кремлівська контрреволюція) і вагому роль в руйнуванні цього сценарію мають зіграти військові, які будуть спиратися на свідому частину українського громадянського суспільства. На жаль більшість людей, затурканих московською пропагандою, бо їх вже запрограмували виживати в будь-якому концтаборі, не розуміють, що мова йде навіть не просто про існування України, мова йде про те, яким шляхом (якою Часовою Лінією) піде людська цивілізація...

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цілком із тобою погоджуюсь, шановний добродію Валерій! Зауважу, що дія закону "Про землю" створює умови для зречення українцями рідної землі. А, як українці зречуться рідної замлі, так Україна згине осттаточно. Тоді, пізніше, кілька тисячоліть наперед, тут постане інша держава, яка вже не буде Україною. Тож, це смертельно небезпечний закон!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Не нагнітайте обставини. Питання? а кому це вигдно?

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То не нагнітаємо, а лише константуємо факти. А, кому це вигідно - то олігархам, дітям диявола. Знаєте таку приказку :"Після нас - хоч трава не рости." Ось, вони саме нею керуються. Бо опустелювання чорноземів приносить величезні гроші на короткому проміжку часу! Через вирощування сільськогосподарської продукції ультраіндастійними способами - хижацьке визискування землі. Ну, а наявність пустелі - так само, величезні збитки, але, потім. До речі, наразі і США, і Україна стрімко перетворюються на пустелі. Власне кажучи, наявність чорноземів - то найяскравіший наслідок панування дітей бога. А, наявність пустелі, відповідно, наслідок панування дітей диявола.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!