Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гелетей: Росія погрожує застосувати проти України ядерну зброю

Російська Федерація погрожує українській владі застосувати проти України тактичну ядерну зброю у випадку продовження антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє своїм читачам Преса України з посиланням на повідомлення міністра оборони України Валерія Гелетея у Facebook. 

"За неофіційними каналами, російська сторона вже кілька разів погрожувала, що, в разі продовження опору, вони готові застосувати проти нас тактичну ядерну зброю", – написав Гелетей. 

"Операцію зі звільнення сходу України від терористів завершено. Ми повинні терміново вибудовувати оборону від Росії, яка намагається не тільки закріпитися на територіях, раніше окупованих терористами, але й здійснювати наступ на інші території України", – відзначив він.

Нагадаємо, що в результаті останніх подій на Донбасі і введенням регулярних військ РФ, в полон потрапило майже сімсот українських військовослужбовців.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи