Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Газети повинні повернути Пулітцерівські премії за неправдиві матеріали після закриття справи Флінна – Трамп

Президент США Дональд Трамп, який взяв участь у звільненні від кримінального переслідування його колишнього радника з національної безпеки Майкла Флінна, в четвер, 7 травня, закликав дві інформаційні медіа повернути Пулітцерівські премії, які вони здобули за висвітлення розслідування в Росії.

20050801.jpg

У Овальному кабінеті Білого Дому на зустрічі із журналістами 7 травня 2020 р. Фото: AP Photo/Evan Vucci

"Вони не журналісти. Вони негідники", сказав президент Трамп журналістам в Овальному кабінеті, повідомляє The Washington Times.

"Усіх тих журналістів треба змусити повернути Пулітцерівські премії, тому що вони всі помилялися. Ви побачили це сьогодні, з'явилося більше документів, в яких сказано, що з Росією абсолютно не було змови".

Міністерство юстиції оголосило в четвер, 7 травня, що знімає обвинувачення з Флінна, який визнав свою вину у брехні ФБР, але домагався, щоб йому зняли вину.

Washington Post та The New York Times отримали найпрестижнішу премію журналістики за 2018 рік за висвітлення "російського розслідування".

Комісія з премій ім. Пулітцера похвалила інформаційні медіа "за глибоке, невблаганне висвітлення в інтересах громадськості, що наочно сприяло розумінню російського втручання у президентські вибори 2016 року та зв’язки Росії з кампанією Трампа, перехідною командою обраного президента та його можливою адміністрацією".

Президент Трамп заявив, що це просто ще одні "фальшиві новини".

Усі Пулітцерівські премії мають бути повернені, тому що ви знаєте, що їх дали помилково ", сказав він.

"Ті Пулітцерівські премії слід повернути негайно, і Пулітцерівський комітет, або той, хто дає премії зганьбиться, якщо вони не повернуть ті премії, тому що вони отримали Пулітцерівські премії за те, що виявилося фальшивими історіями".

Нагадаємо, що радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн у грудні 2016-го року провів кілька розмов з російським послом у США Сергієм Кисляком, під час яких нібито обговорювалися умови зняття санкцій з РФ.

Наші інтереси: 

Розуміти, що деякі крупні і відомі американські медіа "гнуть лінію" Демократичної партії, яка ненавидить США і все і всіх, хто з ним пов'язаний. Інколи правда для них неважлива і непотрібна, якщо стоїть ціль знищити політичного конкурента.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Відео під назвою "Почалась атака Трампа на "глибинну державу" (російською)
https://www.youtube.com/watch?v=tRFgq8uwAFg

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Відео під назвою "Почалась атака Трампа на "глибинну державу" (російською)
https://www.youtube.com/watch?v=tRFgq8uwAFg