Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 7

Гармонійна сім’я - наше здоров’я, задоволення і щастя

Соціоніка – одна з наук, яка допомагає кожному вирішувати сімейні проблеми, і єдина, що показує, як проблем не допустити. Притримуючись її законів, можна створити дуальну сім’ю - міцну, гармонійну, щасливу, де немає проблем у взаєморозумінні між усіма її членами.

Якщо ж сім’я вже є, і в ній – невдоволення і проблеми, але подружжя не хоче вирішувати їх крайнім методом - розлученням, спеціалісти Практикум-центру "Соціон" можуть дати консультації, розкривши міжособові стосунки з рекомендаціями, як корегувати їх письмово та усно.

Певні закономірні стосунки виникають між усіма членами родини, і для їх виявлення необхідно визначити соціонічні типи тих людей, стосунки з якими цікавлять. Спеціалісти Практикум-центру мають досвід такої роботи. Люди, які не знайомі з законами соціоніки, звертаючись до нас, дивуються точності співпадання описів стосунків з тими реальними, що мають у житті, адже спостерігачів їхніх взаємодій не було!

Корегувати стосунки можна, але для цього не досить рекомендацій спеціалістів. Необхідна повсякденна робота над собою обох партнерів з дотримання наданих вказівок та рекомендацій. При прагненні безконфліктного життя, в постійних зусиллях волі, терпіння та наполегливості люди отримують певні бажані результати. Але повної гармонії і того приємного затишку, які природно виникають у дуальних родинах, все ж не досягти.

Людина звикає до доброго і поганого, в поганому – гине, а в доброму - квітне! Іноді розлучення є єдиним виходом із нестерпної ситуації, в якій опиняються через сімейні негаразди батьки і діти. Разом із родинами страждає і суспільство: це і дратівливість, і агресивність, і алкоголізм, і наркоманія, і злочинність, і проблеми "важких дітей", зруйновані долі й душевні травми. Щоб не допускати цього, сім’ї повинні бути тільки дуальними.

Люди, які не знають соціоніки, шукають причину дискомфортних стосунків у недоліках характера партнера, намагаючись змінити його, або займаються самопоїданням, і таким чином ще сильніше ускладнюють ситуацію. Наукою доведено, а практикою підтверджено, щоо закономірні стосунки – явище природнє, вони виникають від взаємодій партнерів, точніше, їхніх психік, все залежить від того, який соціонічний тип мають обоє від народження. Цей тип не змінюється протягом життя. Середовище, в якому знаходиться людина, змінює риси характеру, але не соціонічний тип. І як раз важкі сім’ї, на жаль, погіршують характер, а в дуальних люди стають добрішими, чуйнішими, життєрадіснішими.

Отже, закономірні стосунки можна прогнозувати. Всі стосунки спочатку приємні, і виявляють свій сценарій у повній мірі, травмуючи психіку обох партнерів, лише з часом, як правило, на другому році, при більш тісних взаємодіях, особливо, у сім’ї.

Щоб не страждати у майбутньому, не псувати життя собі і своїм дітям, варто одружуватися лише з психічно доповнюючими партнерами - дуалами. Причому з різнодихотомійними за підтипами. Дуал - це кращий друг, який і зрозуміє, і підтримає, і дієво допоможе. Дуалам завжди затишно, приємно, цікаво, кожен відчуває себе самим собою: невимушено, розкуто, вільно, нема потреби підлаштовуватися до іншого. Дуал - це Ваша половинка, якої завжди не вистачає, яку кожен шукає.

До речі, в дуальних сім’ях діти завжди народжуються дуальними: хлопчик має тип батька, а дівчинка - матері. Так діти легко виховуються й навчаються: отримують всю необхідну життєву інформацію й насичення потрібними емоціями. В несумісних сім’ях діти обділені такою увагою.

Пропозиції:

Хто хоче щастя собі й думає про своїх дітей, звертайтесь до Практикум-Центру "Соціон", спеціалісти якого допоможуть Вам у пошуку дуалів. Там є інформація про людей, які теж шукають Вас. Ви можете звернутися разом зі своїми знайомими, щоб дізнатися, як будуть розвиватися стосунки між вами, щоб оберегти себе від неприємностей і нікому не потрібних страждань.

Для допомоги у створенні гармонійної сім’ї пропонуємо:

- характеристика людини, що доповнює Вас;

- навчання: як визначати за зовнішністю свого дуала;

- книга "Знайди гармонію в житті" (рос. і укр.)

- книга «Характер за зовнішністю»

Бездітні родини, які мають намір взяти на виховання дитину з Дитячого будинку, звертайтесь до нас, щоб уникнути майбутніх неприємностей дискомфортних стосунків. Визначивши свій соціонічний тип, Ви будете знати, дитину якого типу краще вибрати. Не має значення, дуальна чи Ви пара, можна підібрати дитину такого типу, щоб вона була дуальною або тотожною з одним із  Вас.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи