Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 8
  • Переглядів: 8

Функціональна спецтехніка та сфера її застосування

Немає такої галузі промисловості, де б не застосовувалася техніка спеціального призначення. Це - машини підвищеної потужності та зносостійкості, найчастіше високої прохідності, що використовуються у різних сферах діяльності.

Для кожної конкретної галузі існують окремі механізми та технічні засоби. Яка спецтехніка представлена в інтернет-магазині «Європа Авто», Ви дізнаєтесь на сайті компанії. В каталозі зібрана дорожня та будівельна техніка від провідних виробників світу.

Призначення спецтехніки у різних сферах

Спеціалізована техніка призначена для виконання складних завдань, які не під силу звичайним машинам.

спецтехніка

Залежно від сфери діяльності вона може бути використана для наступних робіт:

  • копання траншей, ям, кар'єрів;
  • трамбування землі, піску, щебеню;
  • монтаж палей, опор, колон;
  • збирання листя, снігу, ґрунту;
  • розчищення доріг, полів, будівельних майданчиків;
  • транспортування сипких вантажів;
  • переміщення та штабування довгомірних та габаритних предметів.

Машини мають високу вантажопідйомність, маневреність та відмінну прохідність, що робить їх максимально функціональними та універсальними. Придбання такої техніки підвищить ефективність виробництва та спростить роботу працівникам.

Класифікація сучасної спецтехніки

Ввівши в онлайн-пошуку запит «куплю спецтехніку», можна побачити багато різних пристроїв, проте основними групами спеціалізованих машин є:

  1. Будівельна техніка: екскаватори-навантажувачі, колісні та гусеничні екскаватори, бульдозери, телескопічні навантажувачі. Машини призначені для виконання землерийних робіт, перевезення будівельних матеріалів та їх укладання, підготовки ґрунту, транспортування сипких та габаритних сумішей.
  2. Дорожня техніка: пневматичні, ґрунтові та дорожні котки, грейдери. Техніка використовується для обладнання доріг, а саме укладання асфальту, його трамбування та вирівнювання.
  3. Автомобільна: тягачі, рефрижератори, автофургони, ізотермічні та тентовані вантажівки. Транспортні засоби використовуються для транспортування різних типів вантажів, у тому числі швидкопсувних, небезпечних, рідких, довгомірних та негабаритних.

Спецтехніка ефективно застосовується на складах, де є необхідність переміщення товарів у палетах, піддонах, коробках, бочках та цистернах. Найпопулярнішою складською технікою є вилковий навантажувач вантажопідйомністю до 3000 кг.

Технічні особливості спецтехніки

Будь-яка спецтехніка має високу потужність, маневреність та відмінну прохідність. Ці якості дозволяють використовувати машини у складних умовах протягом тривалого часу. Сучасна техніка проста в експлуатації та обслуговуванні. За необхідності завжди можна придбати оригінальні деталі для ремонту.

Якщо Ви не плануєте використовувати техніку на постійній основі, але вона необхідна для виконання певних завдань, розгляньте варіант оренди. За невисоку вартість можна взяти у користування екскаватор, фронтальний навантажувач, сідловий тягач або будь-які інші машини.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи