Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ФРН передала Україні чергову партію бронетехніки та снарядів

Категорія:

22 листопада Німеччина повідомила про надання нової партії військової допомоги Україні. У новий пакет військової допомоги від Німеччини для України увійшли 20 БМП Marder, тягачі, артилерійські снаряди та інше обладнання.

23112301.jpg

БМП Marder 1A3. Фото з мережі

Як випливає з оновлення на спеціальному сайті, в переліку наданого озброєння, боєприпасів і оснащення, цього разу ЗСУ додатково отримають від ФРН 20 бойових машин піхоти (БМП) Marder з боєкомплектом, виділених зі складів Бундесверу та з промислових запасів, пише DW.

Крім того, у цю партію допомоги увійшло майже 2,4 тисячі артилерійських снарядів калібром 155 міліметрів, а також одна броньована інженерна машина для розмінування Wisent-1, два тягачі 8x8 HX81 з напівпричепами, дев'ять одиниць автомобільної техніки, п'ять гусеничних санітарних транспортних засобів Warthog, дві машини швидкої допомоги та тисячі одиниць засобів спецзв'язку (криптофонів).

Міноборони України також повідомило про черговий пакет військової допомоги від Німеччини.

Під час свого останнього візиту до Києва 21 листопада міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус (Boris Pistorius) анонсував виділення Україні чергової військової допомоги від ФРН на загальну суму 1,3 мільярда євро, куди мають також увійти й пускові до ЗРК IRIS-T.

 

Наші інтереси: 

Німеччина серйозно допомагає Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи