Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Франція і Німеччина пропонують створити європейську супердержаву замість ЄС - ЗМІ

Категорія:

Спецтема:

Німеччина і Франція підготували план реформ Євросоюзу, який передбачає глибоку інтеграцію країн-членів ЄС. Планується створити єдині силові служби, загальну податкову систему. Держави-члени фактично втрачають контроль над своїми кордонами і процедурами прийому та переселення біженців на своїй території.

Про це повідомляє польський телеканал TVP Info, у розпорядженні якого опинилася копія документа, підписаного МЗС Німеччини та Франції.

За даними телеканалу, в понеділок глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр має намір надати цей 9-сторінковий документ колегам з "Вишеградської четвірки" на зустрічі в Празі.

"Якщо запропонований документ буде реалізований, то замість Європейського союзу буде створена єдина європейська держава, яке залежатиме від найсильніших на сьогодні європейських гравців", - зазначає телеканал.

Країни-члени фактично не матимуть права на свою власну армію, власні спецслужби, окремий Кримінальний кодекс, національну валюту.

Планується створити єдині силові служби, загальну податкову систему тощо. Крім того, держави-члени фактично втрачають контроль над своїми кордонами і процедурами прийому і переселення біженців на своїй території.

Проект також передбачає введення єдиної візової системи, ведення спільної зовнішньої політики, а також обмеження ролі НАТО на європейському континенті.

"Франція і Німеччина поділяють спільну долю і загальний набір цінностей, які призводять до ще більш тісного союзу між нашими громадянами. Тому ми будемо прагнути до політичного союзу в Європі і запросимо європейців взяти участь в цьому проекті", - йдеться в преамбулі документа.

Наші інтереси: 

Створення союзу Міжмор'я з країнами Балтії, Польщею Словаччиною, Чехією, Угорщиною і Румунією стає для України нагальною необхідністю!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Все стає на свої місця.Це логічне завершення існування ЄС в сьогоднішньому вигляді.Надіюся країни Скандинавії не вляпаються у це нове політичне утворення,якому також як кров із носа будуть потрібні ресурси із Московії і слабкі країни Міжмор'я.

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Все стає на свої місця.Це логічне завершення існування ЄС в сьогоднішньому вигляді.Надіюся країни Скандинавії не вляпаються у це нове політичне утворення,якому також як кров із носа будуть потрібні ресурси із Московії і слабкі країни Міжмор'я.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Новий Євросоюз - це відверто союзний щодо Московії ультраіндустріальний проект, цивілізаційний глухий кут. Спроба зупинити колеса історії. Останній сплеск напередодні краху.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

А президентами/канцлерами будуть по черзі...
ЦЕ вже старечий маразм!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!