Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ергономіка та надійність міні сейфів допомагає зберегти цінні речі

Подорожуючи країною по роботі або в туристичних цілях, ми часто зупиняємося в готелях, які надають високоякісні послуги, але кожна людина при поселенні до номера звертає свою увагу не тільки на інтер’єр та кількість послуг, але і надійність збереження своїх цінностей та дороговартісних речей в період своєї відсутності.

Більшість готелів в кожному номері пропонують скористатися надійними сейфами для зберігання особистого майна, а тим, хто ще не має цього обладнання – радимо скоріше звернутися до інтернет-магазину.

Ергономіка і надійність сейфів від виробника - на першому місці

Головні вимоги, які пред’являється до сейфа – надійне збереження майна і компактні розміри. Готельні сейфи від європейського виробника Hotek – найнадійніший варіант, який забезпечить повноцінний захист Вашого майна! З асортиментом продукції можна ознайомитись на офіційному сайті інтернет-магазину https://www.hotek.com.ua/ua/dlya-nomerov-ua/cejfy-ua/, де представлений широкий модельний ряд невеликих і практичних електронних сейфів.

Кожен готель повинен приділяти велику увагу до забезпечення безпеки свого гостя та його майна, адже це напряму впливає на його репутацію та позитивні відгуки від клієнтів. Продукція від компанії-виробника відповідає всім сучасним вимогам з безпеки. При виготовленні сейфів, використовується найсучасніше обладнання, що дозволяє отримати сучасні, надійні та довговічні сейфи по доволі демократичних цінах. Асортимент компанії складається з різноманітних моделей сейфів як по формі, так і розмірам, забарвленню. Серед найбільш затребуваних моделей сейфів, найбільшу популярність отримали:

  1. Готельні сейфи серії Laptop. Їх безперечна перевага, окрім можливості зберігання різноманітних пристроїв (планшетів, ноутбуків) – можливість їх підзарядки безпосередньо при зберіганні, адже в сейфі є вбудовані розетки для живлення. Завдяки сенсорній панелі керування, можна задати свій персональний пароль захисту.
  2. Сейфи Basic Line. Володіють досить компактними розмірами і дають можливість зберігання невеликих по розмірам речей. Мають 8-значний шифр кодування, що гарантує високу безпеку від несанкціонованого проникнення.
  3. Депозитні сейфи. Замкова система – механічна, що дозволяє використовувати сейфи в інкасації грошей, процесах депонування.

Замовлення продукції і можливості економії

Асортимент компанії налічує велику кількість моделей сейфів, а власний склад продукції – дозволить кожному замовнику отримати велику партію сейфів по найкращій ціні. При оптовому замовленні, передбачені суттєві знижки на весь асортимент продукції. Використання сейфів – не обмежується тільки готелями. Вони досить популярні в саунах, санаторіях, медичних центрах, лабораторіях.

Металеві сплави, які використовуються при виготовленні сейфів, надійно захищають майно від несанкціонованого проникнення. Також, корпуси сейфів мають велику стійкість проти корозії та механічних пошкоджень, ударів.

Якщо Вам необхідна допомога в виборі продукції, зверніться до менеджера магазину, який надасть професійну консультацію щодо технічних характеристик та можливостей сейфів.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи