Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Енерджі трейд груп почав постачати електроенергію

Незалежний енергетичний газовий провайдер ТОВ «Енерджі трейд груп» окрім роботи на газовому ринку вийшов також й на ринок постачання електроенергії.

Таке рішення розвитку в Енерджі трейд груп було продиктовано побажанням від багатьох існуючих клієнтів, кажуть в компанії.

Наразі вся інфраструктура провайдера підготовлена для можливості покупки енергії в режимі онлайн. Так, в поточному році Енерджі трейд груп запустив онлайн кабінет користувача, в якому можна як укладати договори, так і розплачуватися за газ і вести весь документообіг. Таке інноваційне рішення на сьогоднішній день існує лише у Енерджі трейд груп, що вигідно виділяє компанію серед конкурентів. У той же час, в компанії Енерджі трейд груп існують всі зручні на поточний момент засоби комунікації для надання послуг: клієнт може зв'язатися з компанією через спеціальний контакт-центр, відправити електронний лист або заявку чат-боту.

Компанія Енерджі трейд груп завжди розвивається

Крім цього, представництва компанії Енерджі трейд груп вже знаходяться в 17 регіонах країни, а до кінця 2019 року в Енерджі трейд груп планують покрити всю Україну. Це дуже зручно для клієнтів у яких можуть виникати запитання по роботі з Енерджі трейд груп, а можливість прийти до представництва та обговорити питання завжди поруч – це саме те що потрібно клієнтові.

«Провайдер енергії - це компанія, в якій немає поділу ресурсу на газ і електроенергію. Через нашу компанію як єдиного постачальника енергії Енерджі трейд груп надає можливість оплачувати все одним рахунком - і електроенергію і газ», - коментують в компанії. Це дуже зручно для клієнтів, адже можливість керування витратами в єдиному спеціальному електронному кабінеті, дає змогу легше контролювати фінанси та проводити аналітику.

У Енерджі трейд груп також є така новітня послуга для клієнтів, як «Газовий адвокат» - це професіональний юридичний супровід, якщо клієнт висловлює бажання перейти від державного провайдера постачання газу та електроенергії до приватного. Дана послуга вигідна для клієнтів компанії адже є абсолютно безкоштовною.

Довідка про компанію Енерджі трейд груп

ТОВ «Енерджі трейд груп» працює в Україні з 2009 року та на даний момент спеціалізується на постачанні природного газу та електроенергії для середнього та малого бізнесу.

Енерджі трейд груп є лідером енергетичного ринку природного газу в Україні. На поточний момент Енерджі трейд груп налічує 2500 клієнтів бізнес-сектора.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи