Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Еліта - недоторкана

Категорія:

Ігор Зварич, якого Рада суддів у Києві звільнила з посади Голови Львівського апеляційного адміністративного суду в п"ятницю, на даний момент перебуває у розшуку, – про це 15 грудня ЗІКу повідомили в прес-центрі управління Служби безпеки України у Львівській області.
Суддя Зварич, якому Генеральна прокуратура України висунула звинувачення у хабарництві й відкрила проти нього кримінальну сиправу за фактом одержання хабара в особливо великих розмірах, до п’ятниці перебував у приватній клініці «Богдан» на лікуванні. Після того, як Рада суддів у Києві спершу рекомендувала звільнити суддю Зварича від займаної посади, а потім ухвалила й звільнити, Ігор Зварич зник із клініки у Бірках під Львовом.

Отримавши звинувачення від Генеральної прокуратури, Ігор Зварич дав підписку про невиїзд слідчим оперативної групи, що складається із працівників Генпрокуратури та СБУ. Під варту Ігоря Зварича не брали, оскільки цьому перешкоджає його суддівська недоторканність. Зараз пана Зварича немає і у Львові. Поки його місцезнаходження правоохоронцям не відомо, тому вони вирішили оголосити його в розшук.

Зникнення судді Зварича у суспільстві викликає песимістичні підозри й сумніви, що справу до суду доведено не буде.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи