Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Джорджія Мелоні закликала італійців кожен день на годину вимикати світло на знак солідарності з Україною

Категорія:

Прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні 22 грудня під час виступу в Римі перед зборами італійських послів закликала італійців відключати газ і електрику на годину в день на знак солідарності з Україною, яка вже 10 місяців перебуває під російським нападом.
 

22122303.jpg

Джорджа Мелоні (італ. Giorgia Meloni; 15 січня 1977, Рим, Італія) 
Джорджа Мелоні (італ. Giorgia Meloni; 15 січня 1977, Рим, Італія) 

Москва посилила ракетні та безпілотні атаки на Україну з жовтня, завдаючи ударів по критично важливих об'єктах інфраструктури та залишаючи багато районів країни без електроенергії на тлі мінусових температур, пише Reuters.

"Щоб зрозуміти, через що проходять українці, я прошу всіх італійців відключити всі джерела енергії на одну годину в день", – сказала вона.

Мелоні, чия права партія "Брати Італії" часто наголошує на важливості націоналізму і патріотизму, віддала належне українцям, "які захищають свою свободу і свою любов до своєї країни".

Вона пообіцяла продовжити постачання зброї в Україну, попри тертя з цього питання всередині її правої правлячої коаліції та розділену громадську думку.

Нагадаємо, після перемоги на виборах в Італії партії "Брати Італії" Джорджіа Мелоні заявила, що її країна й надалі буде підтримувати та залишатися на боці України.

Наші інтереси: 

Підтримка України правими політиками.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи