Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Дивовижний Шарм: чому варто бодай раз у житті побувати в Єгипті

Єгипет — одна з небагатьох популярних туристичних держав, яка приймала гостей навіть у розпал пандемії COVID-19.

Поза сумнівом, що у 2021-му ми також матимемо змогу відпочивати на березі Червоного моря. Щоб вибрати підхожий готель на одному з відомих курортів Країни пірамід, варто лише перейти за посиланням https://www.coraltravel.ua/main/egypt/.

Підводна казка Червоного моря

Курорти Єгипту вражають контрастами. Більшість тутешніх пейзажів це — пустеля та припорошені пилом гори. Але варто лише вдягнути маску та пірнути, і ви потрапите у фантастичний світ Червоного моря, де зможете спостерігати за життям яскравих казково-вигадливих істот.

Переваги курорту

Шарм-ель-Шейх впродовж не одного десятка років вважають чудовим місцем для розслабленого пляжного відпочинку. Тут можна досхочу позасмагати, оздоровити дітей і, звісно, намилуватися морськими красотами.

Серед переваг Шарма:

  1. Величезний вибір готелів на будь-який смак і гаманець. У Шармі працюють і вишукані мережеві резорти, і їх цілком бюджетні «побратими», розташовані на другій лінії від моря. При цьому під час відпочинку ви гарантовано насолоджуватиметеся усіма перевагами системи «все включено» — зокрема, щедрим шведським столом на сніданок, обід та вечерю, необмеженою кількістю будь-яких напоїв. За додаткові (досить помірні!) кошти зможете сходити на спа-процедури та в хамам, пограти на тенісних кортах або в гольф.
  2. Неймовірно гарний підводний світ Червоного моря.
  3. Розкішний екскурсійний потенціал. Біля Шарм-ель-Шейха розташований всесвітньо відомий заповідник Рас-Мохаммед, а також національний парк Набк. Обов’язково відвідайте їх, аби отримати максимальні враження від знайомства з підводними принадами найтеплішого на планеті моря, яке обожнював знаменитий Жак Ів Кусто. У Рас-Мохаммеді також можна помилуватися на цікавих рідкісних тварин та унікальних хижих птахів.

Що врахувати при виборі туру

Плануючи поїздку до Шарма, дуже ретельно поставтеся до вибору готелю. Підібрати підхожий резорт можна, перейшовши за посиланням https://www.coraltravel.ua/main/egypt/sharm/.

Якщо вирушаєте у подорож з молодшими членами родини, варто зупинитися у готелі, чия територія пристосована до відпочинку з малюками. Перевагами будуть наявність дитячих майданчиків, спеціального меню у ресторані, облаштованого з урахуванням потреб юних туристів пляжу, можливість скористатися додатковими послугами (орендою коляски, викликом няні тощо).

Також важливо, щоб у готелі було створено умови для максимально комфортного відпочинку дорослих. Вибираючи, у якому резорті зупинитися, зважайте, зокрема, і на доступність нічних клубів та шопінг-молів поза межами комплексу, де ви житимете.

Наші інтереси: 

Відпочинок.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи