Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ДИТЯЧУ КНИГУ УКРАЇНСЬКИХ ПИСЬМЕННИКІВ ВИДАЛИ У ПІВДЕННІЙ КОРЕЇ

Книга Тараса Прохаська та Мар’яни Прохасько «Хто зробить сніг», яка з’явилась в 2013 році у«Видавництві Старого Лева», вийшла на світовий ринок. Видавництво BookNBean Publisher опублікувало книгу у Південній Кореї. 

2693.jpg

«Хто зробить сніг»
«Хто зробить сніг»

Тож відтепер малі і дорослі книголюби зможуть читати корейською мовою чудову й повчальну історію про кротенят, дружбу та взаємодопомогу, турботу та домашній затишок, а також про те, хто насправді робить сніг… Книга вийшла з оригінальними ілюстраціями Мар’яни Прохасько.

«Для мене вихід книжки корейською мовою дуже важлива подія, − розповідає Мар’яна Прохасько. − Особливо приємно і несподівано, що перший переклад виходить в Південній Кореї, країні, яка так далеко від нас, має зовсім іншу культуру, мову, і, здавалось би, так мало спільного з нами. Це таке розширення горизонтів, вихід за рамки, так, ніби ти сидиш в переповненому кафе зі своїми друзями, а тут раптом з дальнього столика хтось посилає тобі повітряний поцілунок. Я знаю, що корейці дуже цікавляться рештою світу і видають багато перекладної літератури. Мені б хотілося, щоб в Україні теж більше видавали іноземної дитячої літератури, яка є дуже цікавою і різноманітною, щоб цей обмін поцілунками тривав далі».

«Хто зробить сніг» стала переможцем конкурсу «Книга року ВВС-2013» у номінації «Дитяча Книга року ВВС-2013», а також отримала премію «ЛітАкцент року 2013» у номінації «Поезія і проза для дітей», посіла перше місце рейтингу «Книжка року-2013» у номінації «Дитяче свято». Також книжка Тараса Прохаська і Мар’яни Прохасько потрапила до світового каталогу The White Ravens у 2014 році.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи