Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 13
  • Переглядів: 16

Дубові столи: переваги та недоліки

Деревина дуба багато сторіч поспіль вважається найкращою сировиною для виробництва меблів.

Вона міцна та стійка, а також характеризується надзвичайною довговічністю. Придбати якісні вироби можна в OAK shop - дубові столи у Львові найвищої якості.

Широкий асортимент магазину дозволяє кожному обрати те, що повністю відповідає його смакам та вподобанням. OAKshop заслужив довіру багатьох клієнтів, а також отримав чимало позитивних відгуків та рекомендацій.

Плюси та мінуси дубових столів

Варто одразу ж зазначити, що на даний момент не існує кращого матеріалу для виробництва меблів, ніж деревина дуба. Хоча на ринку можна знайти комплекти таких виробів з різної сировини, жодна з них за своїми властивостями та характеристиками не перевершить дуб.

Отже, до списку переваг дубових столів слід віднести:

  1. Стійкість ― деревина дуба надзвичайно витривала. Вона резистентна до впливу як природних чинників (високої вологості чи сухості повітря, зміни температур тощо) так і до механічних пошкоджень. Правильний догляд та вчасна консервація столів допоможе зберегти їх зовнішній вигляд і функціональність надовго.

  2. Довговічність ― завдяки природній твердості дуба, він не втрачає своєї естетичної та практичної цінності століттями.

  3. Надійність ― можна бути впевненим, що дубовий стіл не прогнеться та не деформується під тривалим впливом вологи або ж ваги. Також, на відміну від меблів з мас маркету, можливість втрати цілісності практично дорівнює нулю.

  4. Естетичний зовнішній вигляд ― дуб являється унікальним матеріалом для виробництва меблів. Натуральна різноманітність відтінків деревини та унікальні візерунки на поверхні роблять дубові столи одними з найкрасивіших меблів. Вони допомагають створити вдома неперевершену теплу атмосферу.

  5. Безпечність ― деревина дуба є екологічною сировиною, яка не виділяє у повітря токсичних речовин та є абсолютно нешкідливою для людини і зовнішнього середовища. Дубові меблі не викликають алергії та не провокують нападів астми. Це значна перевага виробів, особливо у порівнянні з комплектами, виготовленими з тирсоплити. Річ у тому, що останні можуть виділяти формальдегід, що в результаті призводить до серйозних проблем зі здоров'ям.

Отже, купуючи дубові столи Ви інвестуєте в надійність, довговічність та якість. Такі вироби будуть служити протягом багатьох років, не втрачаючи своєї практичності та функціональності. Недоліком меблів з масиву дуба часто вважають ціну. Зазвичай, вартість таких виробів у кілька разів вища, ніж вартість меблів з мас маркету. Однак, необхідно підкреслити, що в результаті економить той, хто купує дорожчі столи.

Дешеві меблі швидко псуються, втрачають функціональність та початковий вигляд, деформуються під впливом ваги та вологи. Саме тому, їх доводиться міняти уже через кілька років після покупки.

Дубові меблі ― це вигідна інвестиція, про яку ви точно не пошкодуєте. Зробіть вибір на користь якості та естетичності.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи