Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дружна сім'я EVA.UA шукає професіоналів в свій колектив

З кожним роком, кількість онлайн-покупок в інтернет-магазині товарів для краси та догляду EVA.UA зростає стрімкими темпами, що говорить не тільки про популярність самого магазину, а й про високу якість обслуговування клієнтів.

Головна мета, яку переслідує EVA.UA - подарувати позитивні емоції і настрій кожного покупця. Інтернет-магазин, протягом п'яти років займає лідерські позиції на ринку України і заслужено отримує щороку нагороду Національної премії України Retail Awards "Вибір споживача", але найголовніша нагорода - це довіра і любов покупця.

Світові бренди, представлені в одному магазині

Інтернет-магазин EVA.UA може запропонувати своїм покупцям тільки оригінальну продукцію від знаменитих брендів з усього світу:

- парфумерія (туалетна та парфумована вода для жінок, чоловіків і дітей від Montale, Dolce & Gabbana, Versace, Kenzo, Carolina Herrera);

- косметика по догляду за тілом, волоссям, особою;

- декоративна косметика та аксесуари для нанесення макіяжу, інструменти для гігієнічного догляду;

- кошти для генерального прибирання і організації активного відпочинку;

- товари для укладання волосся;

- чоловічі приналежності для гоління і товари для догляду за тілом, волоссям;

- продукція для мам і малюків;

- широкий вибір одягу, як для дітей, так і для дорослих.

В інтернет-магазині - більше 17 000 найменувань продукції, де кожен зможе вибрати для себе саме те, що потрібно. Прозора система накопичення бонусів і лояльні ціни роблять покупки в інтернет-магазині більш приємними, а ще - постійно проводяться різні розіграші, конкурси та акції, в яких може взяти участь кожен покупець.

Дружна сім'я EVA.UA шукає професіоналів

Перший магазин, що з'явився в Дніпрі в 2002 році - став початком заснування компанії, яка переросла в дуже успішний проект з більш ніж 11 000 справжніх професійних співробітників, які утворили дружну і велику сім'ю. Постійний розвиток інтернет-магазину призводить до потреби пошуку нових кадрів, і якщо Ви бажаєте стати учасником дружної сім'ї, варто переглянути вакансії компанії https://work.eva.ua зі стабільним високим заробітком в магазинах і складах компанії:

  • керуючі магазином;
  • ревізори і приймальники товарів;
  • адміністратори торгових залів;
  • продавці-касири;
  • із середніх ярусів товарів.

Дружний колектив, стабільна і висока заробітна плата чекає кожного, хто бажає увійти велику родину професіоналів і стати учасником розвитку компанії.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи