Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Допоможи нашим пораненим воякам!

Світ:

У Києві та Ірпені у військових шпиталях лежать (і продовжують прибувати) наші вояки, поранені на Сході. Волонтери займаються збором допомоги для них. Ви теж можете допомогти.

На своїх сторінках волонтери постійно публікують список потреб поранених і звітують (з фотографіями та чеками), яку допомогу вдалось надати.

Окрім власне особливих медпрепаратів, хлопцям потрібно й багато побутових дрібниць. Уявіть собі, коли їх привезли, у них з собою не було НІЧОГО — тільки прострілений, закривавлений камуфляж. А хлопцям, особливо тим, хто вже встає на ноги, потрібні різні речі: футболки, майки, труси, шкарпетки, капці, станки та лосьйони для гоління, вологі серветки, навіть прості чашки для чаю/кави. Подивіться у себе вдома: можливо, у вас є речі, які ви можете передати пораненим. Щоб гроші, зібрані волонтерами, можна було повністю пустити на дорогі медпрепарати, а не урізати від них на ці побутові дрібнички.

Простий приклад. За останні роки коли я купував розчинну каву, то кілька разів потрапляв на “акції”, коли разом з баночкою кави отримував фірмову чашку виробника кави. Зараз я “перетряс” свої шафи/серванти, знайшов оті чашки “Nescafe” та “Jacobs”, котрі свого часу не встиг роздати, старанно їх вимив і передав пораненим. Подивиться у себе вдома — ви обов’язково знайдете речі,  які у вас лежать без діла, але дуже потрібні нашим пораненим хлопцям.

Ну і само собою, в міру можливостей підтримуйте наших вояків грошима. Разом ми сила!

Отже, посилки:

“Волонтерська сотня”

Анна Зелена (даю гіперпосилку на один зі списків потрібних побутових речей для поранених)

Богдана Ярова (даю посилку на оголошення про необхідні медпрепарати)

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи