Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дональд Трамп під час президентства витрачав свої гроші на користь країни, а Барак Обама особисто збагачувався

Категорія:

Спецтема:

Дональд Трамп під час свого президентства став біднішим на 1,1 мільярда доларів. Барак Обама за час свого президентства став багатшим на кілька мільйонів. Хто з них працював на людей, а хто на себе?

Лівацькі ЗМІ постійно намагалися переконати всіх, що Дональд Трамп прийшов до влади, щоб робити свій бізнес. Але цифри говорять про геть протилежне.

Дональд Трамп прийшов на посаду Президента у січні 2017 року зі статками 3,5 мільярда доларів. Він відмовився від зарплати Президента і фінансував свою роботу з власних статків. Натомість зарплату Президента (біля 400 тисяч доларів за рік) він перераховував федеральним установам.

Коли Трамп залишив Білий Дім, у нього залишалося власних статків 2,4 мільярди доларів. Тобто за час президентства він втратив 1,1 мільярди доларів і впав у списку мільярдерів на 300 пунктів.

Дональд Трамп пожертвував своїми статками, своїм життям мільярдера на користь своєї країни. Він зосередив свою увагу на питаннях захисту кордону, поверненні виробництв до США, підйому економіки, зниженню безробіття тощо. І це реально спрацювало. За даними інституту Гелапа за час президентства Трампа 56% американців стало жити краще.

Зовсім по-іншому працював його попередник Барак Обама. Барак заробляв на своїй посаді. За час свого президентства Обама став у 30 разів багатшим. На сьогодні його статки складають 40 мільйонів. Це набагато менше, ніж статки Трампа, але треба повторити ще раз: Трамп витрачав власні статки на користь країни, а Обама заробляв на власній країні.

Обама як автор трьох книжок заробив 15,6 мільйона доларів. «Dreams from My Father» (Мрії мого батька) «The Audacity of Hope» (Зухвалість надії), «Of Thee I Sing: A Letter to My Daughters»  (Про тебе співаю: лист до моїх донечок).

От скажіть мені: ви дійсно вірите, що може бути такий шалений попит на книгу, завдяки чому видавництво заробить настільки грубі гроші, що зможе виплатити авторові гонорар у 6–7 мільйонів доларів?! Я в це не вірю. І вважаю такі гонорари прихованим хабарем.

Зараз Президентом США є продовжувач лінії Обами, його колишній віце-президент Джо Байден. Ви дійсно вірите, що він буде працювати на людей (The People), а не на власну кишеню?!

Наші інтереси: 

Оцінюємо людину не за словами, а за діями.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано
Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Схоже, що Bloomberg чогось недораховує, бо дає тільки 700 мільйонів. Forbes нарахував 1,1 мільярди.

Творю, отже існую.