Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

До України вперше поставлено танкер нафти із США

  6 липня в Україну доставили партію нафти із США вперше в історії України. Її привіз до Одеського порту танкер Wisdom Venture, який йшов під прапором Гонконгу.

75 тисяч тонн нафти закупило ПАТ "Укртантнафта" для переробки на потужностях Кременчуцького НПЗ, повідомили в адміністрації Одеського морського порту, передає Економічна правда.

"Новому грузопотоку зі США буде надано якісний сервіс по перевалці. Нафторайон порту являє собою великий універсальний термінал пропускною здатністю до 25 млн. тонн на рік і оснащений обладнанням для роботи практично з усіма видами нафтоналивних вантажів", - підкреслив начальник Одеського порту Ігор Ткачук.

В адміністрації Одеського морського порту також заявили, що наступний танкер з нафтою може прибути до Одеси вже в серпні цього року.

Наші інтереси: 

Україна може дати собі раду, закуповуючи енергоносії не у держави-агресора.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
нафта
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи