Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

До кінця року електронні квитки запровадять на всі внутрішні потяги

Про це повідомив заступник гендиректора «Укрзалізниці» Павло Чекалов. Це зекономить час пасажирам, оскільки не треба буде йти до каси, і зменшить черги в самих касах. З 23 липня електронний квиток, який поки що діє лише для потягів «Інтерсіті+» та потяга № 38 Київ – Донецьк, став повноцінним електронним квитком, тобто набув фіскальних функцій. 

З 3 серпня електронні квитки почнуть продаватися у залізничних касах із зазначенням QR-коду. Окрім того, з 3 серпня продаж електронних квитків запровадять на електропоїзди виробництва компанії Škoda Vagonka на маршрутах Харків – Сімферополь – Харків, Донецьк – Сімферополь – Донецьк.

За повідомленням «Укрзалізниці», з середини вересня електронні квитки діятимуть загалом на 6 поїздів внутрішнього сполучення (з Києва до Сімферополя, Львова, Дніпропетровська, Одеси, Харкова та Донецька), а до кінця 2013 року – на всі потяги внутрішнього сполучення.  

За словами Чекалова, з огляду на запровадження електронних квитків планів щодо звільнення частини працівників, зайнятих у касах «Укрзалізниці», поки немає. Мета новації, зазначає він, полягає у зменшенні навантаження на каси на залізничних станціях.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи