Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дієта, пілатес і новий спосіб життя: як Адель схудла на 45 кг

За останні кілька років сіртфуд-дієта стала найпопулярнішою серед знаменитостей. Її автори – нутріціоністи Ейдан Гоггінс і Глен Маттен, які випустили свою книгу-бестселер "Sirtfood diet"у 2016 році.

Як повідомляє журнал People, 19-річна студентка Лексі Ларсон відпочивала зі своїми друзями в одному із ресторанів на острові Ангілья, де й зустріла співачку. Дівчина зізналася, що її британський кумир виглядає фантастично:

“Адель сказала, що схудла приблизно на 45 кілограмів, і назвала це божевільним і позитивним досвідом. Вона виглядала щасливою і здавалася дуже впевненою в собі“.

Адель дотримується суворої дієти та фітнес-режиму: крос-тренінг та пілатес для всього тіла, щоб бути здоровою.

Співачка зменшила кількість цукру і знизила її калорійність, що призводить до активації гена, який відповідає за довголіття, розгін метаболізму, стимуляцію захисних сил і детокс організму. Такий процес називають гормезисом – коли тіло навмисне вводять у стан стресу, отримуючи з цього користь.

Як зазаначає британський Ехpress, секрет сильного схуднення Адель – спеціальна сіртфуд-дієта. Раціон складають продукти, багаті ресвератролом – сильним антиоксидантом і поліфенолами. В меню співачки – зелений чай, гречка, волоські горіхи, овочі і зелень (на кшталт селери, листової капусти, червоної цибулі, петрушки і руколи), а також темний шоколад, полуниця, фініки, оливкова олія, цитрусові та яблука.

За останні кілька років сіртфуд-дієта стала найпопулярнішою серед знаменитостей. Її автори – нутріціоністи Ейдан Гоггінс і Глен Маттен, які випустили свою книгу-бестселер Sirtfood diet у 2016 році. Серед адептів цієї системи харчування – навіть члени королівської сім’ї. Так, Піппа Міддлтон харчувалася так у 2017 році, а принц Гаррі випробував її в 2018-му, активно готуючись до весілля.

Гоггінс і Маттен пояснюють, що сіртфуд – не класична дієта, а антиейджингова експрес-програма, яка підвищує продуктивність організму та є “стимулятором і допінгом” для багатьох спортсменів. За їхніми словами, ресвератролом називають білок, що належить до класу клітинних ферментів сіртуїнів – “генів довголіття і стрункості”. Активізуючи ці гени, можна буквально керувати своєю молодістю: протистояти стресу, уповільнювати процеси старіння, прискорювати метаболізм, спалювати жири і відновлювати клітини організму.

Наші інтереси: 

Приклад, як можна схуднути.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Ха-ха! Відкрив був на смартфоні якось автоматично... Дивлюсь: Адель схудла на 45 кг. На секунду задумався. Здалося не туди попав. :)

Коментарі

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Ха-ха! Відкрив був на смартфоні якось автоматично... Дивлюсь: Адель схудла на 45 кг. На секунду задумався. Здалося не туди попав. :)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тема очищення для нас дуже важлива. Дуже часто духовне зростання людини починається з бажання стати струнким і красивим.

Віктор Макаренко каже:
Ха-ха! Відкрив був на смартфоні якось автоматично... Дивлюсь: Адель схудла на 45 кг. На секунду задумався. Здалося не туди попав. :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Є чоловік - учитель фізкультури, - який був для мене наставником у роботі з Живим Словом. Так от, якось він сказав мені під час нашої скайп-розмови, що я змінився. Я не уточнив, що він мав на увазі, але запам'яталося таке.
Проте, якщо людина "сідає на дієту", прагнучи виглядати як Адель, Марлен Дітріх, Роберт де Ніро тощо - у суспільній свідомості це одразу ж асоціюється із прагненням схуднути (тоді як є люди, яким худнути небажано). Про духовне зростання у таких випадках ніхто не говорить.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Коли гарно виглядаєш, почуваєш себе впевнено. По собі знаю.