Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дівич-вечір на яхті у Києві: переваги та особливості заходу

Дівич-вечір на яхті – це ідеальне рішення для тих, хто скоро вийде заміж. Останні декілька днів перед весіллям є дуже хвилюючими для нареченої.

Вже дуже скоро наречена стане дружиною та зіткнеться з новими для себе турботами. Хтось проводить останні дні перед весіллям у переживаннях, а хтось приймає рішення влаштувати незабутній дівич-вечір. На подібній вечірці небажані осудливі погляди незнайомців. Тому ідеальним місцем для проведення цього заходу, буде яхта чи будь-який інший водний транспорт. Сьогодні можна замовити дівич-вечір на яхті у Києві на https://www.yacht.org.ua/devichnik_na_yakhte_v_kieve/.

Переваги святкування на яхті

Головні плюси прокату яхти для організації цього заходу полягають в наступному:

  • Усі сторонні особи будуть відсутні. На борту буде зібрано лише близьке коло подруг.
  • Це максимально оригінальний захід. Мало хто може похвалитися такою вечіркою на Дніпрі.
  • На яхті можна рухатися як уздовж берега, так і іншими маршрутами.
  • Вечірка відбувається на свіжому повітрі.
  • Дівчата можуть не тільки помилуватися гарними пейзажами, а й провести фото сесію, яка буде просто приголомшливою.

Зазвичай за організацію цього заходу відповідають подружки нареченої. Їм потрібно зробити все можливе, щоб у нареченої був відмінний настрій. Також треба зробити так, щоб усі дівчата дуже швидко познайомилися одна з одною. Це обумовлено тим, що на подібних заходах збираються всі подруги нареченої з дитинства, а також зі школи, університету та роботи. Підсумок правильно організовуваного дівич-вечора: гарний настрій, незабутні враження та зміцнення дружніх відносин.

Що потрібно продумати перед орендою яхти

Багато хто думає, що організувати крутий дівич-вечір складно. Дійсно, для організації цього заходу треба докласти чимало зусиль. Але якщо замовити оренду яхти, можна розраховувати, що частину роботи виконає прокатна компанія. Наприклад, компанія КиївЯхт пропонує скористатися безліччю додаткових послуг. Зокрема можна запросити шеф-кухаря, який зможе приготувати чудові страви. Вартість банкету в Києві в середньому становить від 650 грн. на одну особу.

Крім того, можна найняти ведучого чи діджея. Завдяки цим фахівцям захід стане ще веселішим. Професіональний ведучий зможе розвеселити дівчат, додати нотки різноманітності в їхнє дозвілля, а музичний супровід, у свою чергу, створити унікальну атмосферу. Перед тим як буде орендована яхта на дівич-вечір, необхідно продумати наступні важливі моменти:

  • оформлення палуби та кают;
  • сценарій заходу;
  • вибір оригінальних костюмів;
  • конкурси та розваги.

Взявши в оренду яхту для дівич-вечора, можна прикрасити цей річковий транспорт стрічками, надувними кулями тощо. Розваги можна придумати, виходячи з того, що захід відбувається на яхті. Наприклад, вручення нареченій тематично оформленого рятувального кола буде символізувати порятунок майбутнім чоловіком від самотності та життєвих проблем. Оренда яхти також дозволяє купатися, засмагати, дуріти, танцювати і робити все, що подобається. Яхта на якийсь час перетворюється на виключно жіночу територію.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи