Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Держдеп США привітав українців з Днем Незалежності і заявив про подальшу підтримку України

Категорія:

Спецтема:

США залишаються непохитними у своїй підтримці процвітаючої, демократичної і вільної України, гарантують її безпеку у міжнародно визнаних кордонах, включно з окупованими районами Донбаса і Кримом. 

pompeo.jpg

Фото: державний секретар США Майк Помпео (Wikipedia)

"Від імені Президента Трампа і американського народу вітаб всіх українців з 28-ою річницею вашої державної незалежності", - йдеться у повідомленні Державного департаменту США.

 "Сполучені Штати Америки в цей момент історичної можливості - поруч з Україною і сподіваються на співпрацю з новим урядом і народом України, щоб просуватися на шляху реформ, які мають вирішальне значення для успіху вашої країни", - читаємо у заяві Держдепу

У заяві зазначається, що, використовуючи свій потенціал, Україна може стати прикладом для інших країн регіону і за його межами.

 

Наші інтереси: 

США підтримують Україну і будуть допомагати дипломатично, політично, фінансово і мілітарно, поки Україна не стане найпотужнішою країною нової Європи.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи