Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Державний комітет з питань сім’ї та молоді першим визнав втрату Україною суверенітету

Категорія:

Сьогодні, під час відкриття Регіонального форуму молоді, куди приїхали делегати з країн СНД та Східної Європи, всі наочно побачили повну неповагу організатора форуму — Державного Комітету з питань сім’ї та молоді — до державної мови зокрема та всієї країни загалом.
По-перше, на урочистому відкритті форуму не пролунав гімн України, як приймаючої держави. Таким чином, українські організатори самі виявили зневагу до державної символіки, продемонструвавши іноземцям, що українці можуть нехтувати власними державними символами.

По-друге, робочими мовами форуму виявилися тільки російська та англійська. Виступ голови Комітету та звернення до учасників голови Верховною Ради були зачитані російською мовою. При цьому не було організовано синхронного перекладу українською, який з’явився тільки після вимоги низки учасників форуму, яким представники Комітету ставили умову: виступати тільки російською мовою, що викликало протест в українських молодіжних організацій.

На думку Молодіжної партії України (МПУ), посадовці Державного Комітету України з питань сім’ї та молоді після підписання Україною угоди про ЄЕП вирішили першими відмовитись від засад державного суверенітету України.

При цьому, значну частину коштів на проведення цього форуму було виділено з державного бюджету України, коли в Україні не вирішуються нагальні молодіжні питання: забезпечення молоді роботою та житлом, надання можливості отримати якісну освіту. Від цього заходу склалося враження, що він проведений лише задля звітності перед керівництвом України, що такий форум відбувся.

МПУ наголошує на необхідності якісної зміни молодіжної політики України та наполягає, аби відповідальні особи займалися не загальною теорією на форумах, а практичним виконанням Державної програми підтримки молоді — повідомляє прес-служба МПУ.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи