Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Держава заохочує міграцію до України і приховує її наслідки

Світ:

16 червня 2005 року Президент України Віктор Ющенко підписав документ, яким різко змінив міграційну політику держави. Це закон №2663 – 4 “Про внесення змін до Закону України “Про громадянство України”. Серед іншого там сказано: – “…у частині четвертій і шостій статті 7 слово “ПОСТІЙНО” виключити”. Після внесень змін ця стаття стала виглядати так:
“Особа, яка народилася на території України від іноземців, які на законних підставах проживають на території України, і не набула за народженням громадянства одного з батьків, є громадянином України.
Особа, яка має право на набуття громадянства за народженням, є громадянином України з моменту народження”.

До цього моменту це право мали тільки ті іноземці, які постійно проживали на території України. Після прийняття змін до закону це право стало розповсюджуватись на інші категорії іноземців, які тимчасово перебувають на території України:

- на студентів, які тимчасово перебувають в Україні з метою навчання,
- на осіб, які мають дозвіл на тимчасове працевлаштування в Україні,
- на осіб, які є біженцями і шукачами притулку в Україні,
- на громадян СНД, які користуються правом безвізового в`їзду в Україну, (правда, їм прийдеться для цього зареєструватись за місцем проживання).

За нашими даними, ця норма закону, яка була прийнята під приводом адаптування законодавства України до Європейських норм, активно використовується іноземними громадянами як можливість будь-якою ціною закріпитись в Україні та отримати громадянство. Адже відповідно до ст. 4 Закону України “Про імміграцію”, право на імміграцію поза квотою мають батьки громадян України.

Цією нормою закону особливо активно користуються громадяни В`єтнаму, Китаю, інших країн третього світу, які приїздять до України начебто на навчання, народжують дитину і залишаються назавжди.

Додатковою принадою для іммігрантів є норми Законів України “Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства”, “Про загальнообов`язкове державне соціальне страхування у зв`язку з втратою працездатності…”, згідно з якими іммігранти користуються медичною, соціальною допомогою нарівні з громадянами України (в тому числіa і правом на допомогу при народженні дитини – це зараз 14 тисяч 500 грн за першу дитину).

Наша держава не тільки створює закони, які фактично заохочують імміграцію до України, а ще й приховує наслідки такої міграційної політики від суспільства.

Хочете знати, скільки іноземних громадян народило дітей в Україні і яка їх частка в загальній кількості новонароджених?

На наш запит Міністерство Юстиції України в особі заступника Міністра Л.В. Єфіменко відповідає: – “…складаються звіти щодо загальної кількості зареєстрованих народжень, якими не передбачено окремих статистичних даних щодо кількості народжених від іноземних громадян та осіб без громадянства”.

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Заступника директора С.В. Буринського: “Фонд не може надати інформації про кількість іноземних громадян, які отримали допомогу при народженні дитини, оскільки не веде облік застрахованих осіб за ознаками громадянства”.

Яка дійсна кількість новонароджених від іноземців, можна тільки здогадуватись. Скільки іноземців отримало допомогу при народжені дитини від Фонду соціального страхування – невідомо.

А скільки іноземців – батьків отримали громадянство України поза квотою, за спрощеною системою?

Удовиченко Сергій
За матеріалами stop-migracia.at.ua



В тему:

Ющенко був проектом нейтралізації України. Тягар скинуто. Повний вперед!

Основи Конституції Третього Гетьманату

Реформація: 25 пунктів (політична програма УНГ)

Євгеніка для України


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи