Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дереш видав книжку про намір

У видавництві ”Дуліби” вийшов роман 21-річного львів’янина Любка Дереша ”Намір!”. Презентували його у столичній кав’ярні ”Квартира Бабуїн” на Подолі. Автор без мікрофона розповідав про свою нову роботу.
— Вистава в цирку, — почав Дереш. — Конферансьє оголошує номер: ”Зараз на ваших очах хлопчик із феноменальною пам’яттю вип’є п’ять кухлів пива”. Хлопчик на сцені випиває п’ять кухлів пива. Овації. ”А зараз, — продовжує конферансьє, — хлопчик із феноменальною пам’яттю обдзюрить глядачів із першого по третій ряди. Можете не тікати! Я ж казав: хлопчик — із феноменальною пам’яттю”. Саме про такого хлопчика моя книжка, — сміється письменник.

У ”Бабуїні” роман продають за 10 грн. Він має 296 сторінок вузького формату. На обкладинці — репродукція Казимира Малевича: два квадрати — білий і червоний — на чорному тлі, й по всьому — іржаві плями. На другій сторінці — портрет космонавта Юрія Гагаріна у шоломі зі словом ”СССР”.

Автор підписує книжки шанувальникам і дає поради:

— Знайдіть тихе місце, вимкніть мобілку, ввімкніть настроєву музику. Приготуйте кави або чаю до печива. І спробуйте прочитати книгу за один раз, не відриваючись.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи