Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Де шукати позитив і сміх коли навколо паніка

В наш непростий час – досить небагато новин позитивного характеру, тому, на вулиці можна всюди зустріти людей з сумним обличчям. Створіть навколо себе ауру із гарного гумору та жартів та надихайте людей на позитивні емоції щодня.

Гумор – найліпша можливість підняти собі та близьким настрій з самого ранку. Розповідаючи свіженький анекдот або цікаву новину, можна зарядити позитивною енергією кожного співрозмовника. Якщо вже закінчились анекдоти або не знаєте як підняти собі та близьким настрій на цілий день, є безліч інтернет-ресурсів, з яких можна почерпнути найкращі історії та приколи, жарти та гумор.

Сайт з приколами - саме те місце, де зібрані найкращі жарти та анекдоти, смішні та позитивні фотопідбірки, лайфхаки, статті та відеоматеріали. Всім відомо, що сміх – продовжує життя, нумо веселитися!

Вулик – та не той, що з бджолами

В інтернеті є безліч можливостей знайти цікаву інформацію про жарти, але ресурс Вулик – здатен змусити усміхнутися навіть самого сумного користувача сайту. Серед безлічі розділів, кожен може вибрати для себе цікаву тематику, в якій представлені тільки актуальні, найкращі та новостворені гумористичні меми, загадки та головоломки.

Зареєструвавшись на сайті, Ви, як ніхто інший будете «підковані» в справі гумору, що дозволить створювати навіть свої публікації, в яких Ви зможете описати історії з власного життя. Якщо Ви творча людина, «Вулик» - саме те місце, де на Вас чекають! Кожний представлений запис на сайті дозволяє не тільки залишати коментарі, ставити лайки, але і ділитися постами з друзями різноманітними засобами, наприклад – через соціальні мережі:

  • facebook;
  • google;
  • twitter.

Світові жарти та гумор – на варті гарного настрою

На сайті зібраний тільки найкращий гумор зі всього світу, який не тільки здатен викликати посмішку, але і привести до неймовірної бурі позитивних емоцій на цілий день, зарядивши Вас позитивом та гарним настроєм, який Ви зможете дарувати всім оточуючим. Інтернет-ресурс володіє максимально зручним та простим інтерфейсом, що дозволить швидко знайти необхідні жарти не тільки з комп’ютера, але і мобільного пристрою, що дасть змогу насолоджуватися жартами в будь-якому місці, де б Ви не були.

Насолоджуйтесь унікальною можливістю дізнатися одним із перших нові публікації на сайті «Вулик», додайте сайт до закладок, щоб завжди тримати руку на «пульсі» гумору.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ще краще джерело радості - то власна воля. Те кажу з власного досвіду. За усвідомлення цього факту, й за те що я спромігся зберегти власне життя, я дуже вдячний вельмишановному добродію Мирзакариму Норбекову.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ще краще джерело радості - то власна воля. Те кажу з власного досвіду. За усвідомлення цього факту, й за те що я спромігся зберегти власне життя, я дуже вдячний вельмишановному добродію Мирзакариму Норбекову.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!