Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Де придбати люксовий сучасний будинок у котеджному містечку під Києвом на березі Київського моря?

Все більше споживачів на ринку вибирають заміські котеджі в передмісті Києва. Пандемія внесла свої корективи в життя сучасної людини. Заміський будинок - не новий, але досить популярний тренд, який привертає все нові сегменти покупців.

Котеджне містечко New Haven Luxury Village під Києвом на березі водосховища

Якщо ви вирішили купити преміум житло еліт класу у передмісті Києва, зверніть увагу на пропозиції компанії Кагер в сучасному котеджному містечку під Києвом. Виробник займається виробництвом і будівництвом люксових вілл в 35 км від Києва. Ви можете вибрати ділянку у котеджному містечку, проект будинку і стати власником розкішної вілли всього у 15 хвилинах їзди від центру столиці протягом 6-9 місяців.

Варіанти нерухомості під Києвом

Більшість забудовників мають оптимістичні настрої і продовжують активно освоювати ринок, пропонуючи покупцям:

  1. Квадратні метри в багатоквартирних будинках. Досить непоганий варіант для інвестування за умови обмеженого бюджету. В останні роки покупці стали більш прискіпливими і акцентують увагу не тільки на площу квартири, якість обробки, а також наявність необхідної інфраструктури поблизу, облаштування прибудинкової території тощо.
  2. Таунхауси. Досить перспективний сегмент столичного ринку нерухомості, де покупцям пропонують практично свій будинок за ціною квартири з невеликою прибудинковою територією 1-3 сотки.
  3. Котеджі у передмісті. В умовах карантинних обмежень стали надзвичайно популярними і цікавими. Попит на нерухомість класу еліт формує переважно бізнес-аудиторія. Вілли у безпосередній близькості від мегаполісу, як правило, розташовуються в оточенні лісу або парковій зоні, відрізняються не тільки підвищеним рівнем комфорту, а також сучасним стильним виглядом. Топ-тренди останнього року - вілли фахверкового типу від компанії Кагер в котеджному селищі на березі Київського водосховища.

Вдале розташування котеджного містечка New Haven Luxury Village на березі Київського моря

Сучасний скляний будинок на березі Київського моря с. Лютіж

Сучасний люксовий заміський будинок або котедж під Києвом на березі Київського моря одноповерховий або двоповерховий

Котеджне містечко New Haven Luxury Village під Києвом, про яке ви можете дізнатися детально за посиланням https://kagerhouse.com.ua/village, розташувалося усього в 35 км від міста в районі села Лютіж. Це елітне селище з преміальної нерухомістю, розкішної територією навколо, гарною інфраструктурою і мальовничими пейзажами. Ви можете щодня отримувати естетичне задоволення і проводити час в оточенні приємних сусідів, не побоюючись за власну безпеку.

Покупець вілли від Кагер отримує не тільки комфортабельне житло, а також приємний бонус у вигляді зручної транспортної розв'язки і розвиненої інфраструктури навколо і всередині самого містечка.

 

 

Готові проекти вілл від Kager представлені на офіційному сайті виробника. Ви можете:

  • переглянути актуальну інформацію про виробника;
  • вивчити умови співпраці;
  • замовити будівництво вілли на одній з ділянок бажаної площі і конфігурації.

Кожен покупець отримує:

  • Офіційну гарантію на всі без винятку вілли згідно умов виробника.
  • Безкоштовні консультації фахівців і менеджерів компанії.
  • Можливість оплати зручним способом.
  • Практичне, стильне і комфортабельне житло, максимально пристосоване під потреби сучасного жителя мегаполісу.
  • До селища веде асфальтована дорога. Поїздки до міста не займають багато часу. Навколо котеджного містечка розташувалися АЗС, супермаркети та інші об'єкти інфраструктури.

Вартість будинків від Кагер виправдана з урахуванням якості використовуваних матеріалів, місця розташування і особливостей ділянок, якості обробки інтер'єру і екстер'єру.

Виробник будує енергоефективні будинки у стилі мінімалізм, які максимально відповідають останнім трендам.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи