Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Де купити лед світильник світлодіодний акумуляторний для військових ЗСУ та цивільних?

Світлодіодні акумуляторні світильники – універсальна річ не тільки в побуті, але й на передовій для потреб військовий. Такі ліхтарі забезпечують яскраве та безперебійне освітлення приміщення у бідь-який час доби, у дудь-яких умовах, навіть за умови відсутності електроживлення.

Світильники світлодіодні на акумуляторах військовим ЗСУ, які можна купити за посиланням https://sokiravoli.com/led-light.html, поставлять волонтери Сокира Волі. Ми підтримуємо військовослужбовців на передовій та забезпечуємо їх аварійними акумуляторними світлодіодними LED світильниками на акумуляторах та усім необхідним для перемоги.

Переваги світлодіодних акумуляторних світильників

Світильники використовуються у різних сферах життя людини. Такі ліхтарі достатньо потужні та забезпечують достатньо яскраве освітлення у будь-який час доби. Основні переваги:

  • невелика вага та простота транспортування – брати із собою світлодіодні світильники можливо на будь-яку відстань;
  • наявність вбудованої АКБ, що забезпечує автономну роботу приладу;
  • компактні розміри;
  • можливість використання у будь-яких, в тому числі у польових умовах;
  • доступні ціна;
  • довгий строк використання.

Під час виконання бойових завдань військовим приходиться часто змінювати місця дислокації, а також розміщуватися в умовах відсутності електромереж. У темний час доби виникає необхідність освітлення місць розташування, несення служби. На допомогу військовим приходять автономні світлодіодні світильники. Вони прості та компактні, легкі у використанні.

Види світлодіодних світильників

Подібні освітлювальні прилади встановлюють переважно у житлових багатоквартирних будинках, на підприємствах, офісах та інших громадських установах. Лише після повномасштабного вторгнення Росії до України виникла потреба у використання автономних світильників у військових.

На ринку сьогодні представлені світлодіодні світильники різних типів. Більшість моделей ефективно справляються з кількома функціями. По-перше, їх використовують для позначення маршруту евакуації у приміщеннях. Такі покажчики подають яскравий світловий сигнал, тому персонал, гості та мешканці можуть безпечно евакуюватися навіть у повній темряві та задимленості без тисняви та штовханини.

Крім того, подібні прилади застосовують як допоміжне підсвічування при відключенні електрики або аварії в мережі будівлі. Найчастіше використовуються у будівництві, на харчових підприємствах, установах, що працюють з хімікатами, на підприємствах, де не можна швидко зупинити процес виробництва.

Світлодіодні світильники відрізняються конструкцією та іншими технічними характеристиками. З урахуванням живлення розрізняють пристрої:

  • з акумулятором – можуть тривалий час працювати без з’єднання з електромережою;
  • мережні – працюються лише при підключенні до електромережі.

Найбільш популярні led варіанти світильників все частіше використовують військові. Вони енергоефективні та мають великий робочий ресурс. Світильники світлодіодні, що поставляють військовим волонтери Сокира Волі, бувають переносними та стаціонарними. Останні за способом монтажу класифікують на накладні, які встановлюються на стіну, і підвісні, призначені для підвішування за допомогою гачка.

Наші інтереси: 

Освітлення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи