Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Цифрові гроші як спосіб пасивного доходу

Що може бути простіше, ніж купити якийсь актив у межах вільної суми грошей, просто відкласти його, а потім, зі збільшенням вартості, продати, отримавши на цьому прибуток? Такий підхід можна сміливо використати на криптовалютному ринку. Причому не доведеться довго чекати на отримання прибутку. Цілком реально буквально протягом одного дня отримати солідну суму з мінімальних вкладень. Як це реалізувати?

Спочатку розібратися в теоретичних аспектах цифрових грошей, чим вони відрізняються від звичних фіатних валют. Далі знайти платформу, через яку можна здійснювати обмін криптовалют Львів та в інших містах та країнах. Після цього вибрати більш слушну стратегію з огляду на актуальні тенденції на фінансовому ринку, на політичному полі різних країн, власний стартовий капітал. Далі — здійснювати обмін між різними валютними парами з огляду на коливання їхньої вартості. Все просто, і ще простіше це можна організувати за рахунок того, що всі дії можна проводити без прив'язки до конкретного місця, зі свого смартфона, тобто в онлайн-режимі.

Які використовувати цифрові гроші для отримання прибутку?

Найбільш затребуваною валютою на сьогодні так само залишається біткоїн — це перша цифрова монета, капіталізація за якою вже перевищила трильйон доларів США. Проте це не єдиний варіант. Через онлайн обмінник криптовалют раціонально здійснювати конвертацію:

  • ефіру;
  • нео;
  • монеро;
  • солани;
  • вірткоїну;
  • лайткоїну;
  • альткоїну.

Загалом стабільною популярністю сьогодні користуються вже сотні видів цифрових грошей, а всього налічується їх кілька тисяч варіантів. Вибрати однозначно є з чого. Доповнити цей перелік можна і затребуваними, відносно стабільними або, навпаки, дуже нестабільними фіатними грошима. На підвищення прибутковості можна проводити транзакції через системи електронних платежів. Тобто весь арсенал різних засобів сьогодні доступний абсолютно кожній людині. Головне — вміти вловити потрібний момент, орієнтуватися на думку відомих аналітиків, вміти фільтрувати інформацію зі ЗМІ та грамотно нею користуватися собі на благо.

Обмінник криптовалют — рейтинг найкращих платформ

Враховуючи ймовірність атак хакерів на платформи, де постійно спостерігається солідний грошовий оборот, має сенс взяти на озброєння кілька сервісів з найбільш адекватними умовами. Такі можна визначити за такими критеріями:

  • розмір комісії за послуги, що надаються — комісія може бути заявлена ​​окремо або вже бути закладена в курс валют, це потрібно знати, щоб правильно оцінювати прибутковість очікуваної угоди;
  • курс валют і запас грошей за різними видами валют — якщо курс стоїть дуже привабливий, але реально угоду щодо нього неможливо зробити з тієї причини, що у компанії недостатній запас коштів, це призведе до просідання, тому потрібно враховувати такі моменти;
  • технічна робота сервісу — ресурс повинен працювати в цілодобовому режимі, стабільно, без лагів, система безпеки повинна відповідати сучасним вимогам;
  • ліміти та програма лояльності — зазвичай на кожному сервісі присутні ліміти за кількістю транзакцій та загальною сумою грошового обороту, ці ліміти можуть бути збільшені після проходження реєстрації на сервісі, також при реєстрації є можливість підключитися до партнерської програми або лояльності, що забезпечуватиме у довгостроковій перспективі прибуток.

Оцінити необхідно і роботу служби підтримки. Це варто зробити відразу ж, бо невідомо, коли саме може виникнути проблема, а витрачати час на те, щоб розібратися з тим, як знайти реального представника компанії, — нераціонально в той час, коли треба якнайшвидше провести транзакцію.

Наші інтереси: 

Фінанси.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи