Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Cтильно та зі смаком: з чим носити футболки Kenzo

Щоб виглядати у сучасному світі молодіжно і стильно та встигати за шаленим темпом життя потрібно завжди слідкувати за трендами моди та одягатися згідно останніх тенденцій.

Яскравим доповненням до будь якого типу гардеробу стане футболка kenzo оригінал якої можна придбати у брендовому магазині одягу та аксесуарів Diforte.

Футболки від kenzo: чому варто купувати

Заснований у 1970 році японським дизайнером Кензо Такада бренд отримав світове визнання та став втіленням яскравості та примхливості завдяки свому футуристичному стилю та яскравим кольорам. Саме завдяки цим рисам футболки цього бренду легко впізнаються серед натовпу, підкреслюючи витончений смак їхніх власників.

Від часу створення бренду вдалось створити оригінальний стиль футболок, який не виходить з моди. Але все таки, відбулись певні зміни: класичну футболку Kenzo з круглим комірцем потіснили більш “модні” варіанти:

Тут варто зупинитись саме на типі оверсайз та визначити, з якими речами гармонійно поєднуватиметься даний тип футболки.

Футболки оверсайз Кензо вважаються класичним трендом що стосується жіночої моди. Завдяки більшому розміру, додають комфорту в русі та дозволяють вільно почуватись тілу. Для прогулянки ідеально пасуватиме поєднання брендової футболки разом із синіми або чорними джинсами з прямим кроєм. Ідеальним варіантом також стане поєднання джинсової куртки з довгою оверсайз футболкою та короткими шортами будь якого фасону та тканини. У прохолодну пору року гармонійно виглядатиме поєднання футболки великого розміру з теплою розстібнутою курткою.

Футболки Kenzo: як вибрати

Основний момент при виборі футболки на який слід звернути увагу - дизайн, оскільки говорити про якість не має сенсу. Брендові речі від Kenzo завжди виконані з якісної тканини з ідеально рівними швами. Основна відмінність полягає у кольорі, саме з Кензо асоціюється яскрава палітра кольорів, що дозволяє вибрати максимально сприятливе забарвлення чи принт, який гармонійно поєднуватиметься з іншим одягом. 

В магазині преміум-сегмента Diforte можна знайти більше 70 варіантів оригінальних футболок від Kenzo та швидко оновити свою колекцію брендових речей. Всі речі постачаються від офіційних виробників та мають відповідну якість. Магазин веде співпрацю із 26 італійськими та французькими брендами одягу зі світовим визнанням.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи