Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Cпрощене громадянство для росіян. А що казав Скоропадський?

Світ:

Президент України Володимир Зеленський дав розпорядження Кабінету міністрів розробити і невідкладно внести на розгляд Верховної Ради України законопроект, спрямований на спрощення порядку набуття громадянства України громадянами Російської Федерації, які зазнали переслідувань за політичні переконання, а також іноземцями та особами без громадянства, які проходили (проходять) військову службу за контрактом у Збройних силах України або брали безпосередню участь в АТО.

                   Про це йдеться в указі №594 від 13 серпня, опублікованому на офіційному сайті Президента України.

Також президент Зеленський доручив у тримісячний термін розробити  проект закону про порядок надання притулку та забезпечити оптимізацію процесу розгляду заяв громадян Російської Федерації щодо визнання біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту.

Крім цього, він доручив організувати і провести за участю СБУ перевірку дотримання Державною міграційною службою України, Міністерством закордонних справ України, дипломатичними представництвами та консульськими установами України вимог законодавства України у сфері громадянства при ухваленні рішень щодо оформлення набуття громадянства України.

Напередодні Зеленський своїм указом змінив склад Комісії при президенті з питань громадянства. До оновленого складу увійшли 14 осіб, а очолив її керівник апарату Офісу президента Олексій Дніпров, повідомляє OBOZREVATEL.

Примітно, що новим документом звільняються від необхідності подання зобов'язання припинити іноземне громадянство особи, які є громадянами Російської Федерації і зазнають переслідувань через політичні переконання у країні своєї громадянської належності та подають клопотання про набуття громадянства України.

Подібне вже було 100 років тому при спробі України стати незалежною державою. Ось, що писав гетьман Української держави Павло Скоропадський про росіян, врятованих в Україні від большевицьких репресій:

 "Після приїзду людина мовчить, спить та їсть - це перша стадія. Друга - хвалить, каже що Україна - диво, і мова - милозвучна, і клімат - гарний, і Київ - красивий, і уряд - нормальний, одним словом, рай!".

Але за кілька тижнів, за словами Скоропадського, починались ще дві стадії - критики.

"За деякий час він бачить когось із тих, хто приїхав раніше. Після цього починається третя фаза. Він ще веселий та люб'язний, але їхав з візником, і він поганий. І бруківка місцями неякісна. "Дозвольте, кажеш йому, ви згадайте, що в Совдепії було… Дякуйте Богу, що живі", - розповів гетьман.

Після цього, за його словами, людина йде і наступає четверта стадія.

"Він вже гарно одягнений, ситий, рум'яний. "Знаєте ви, що скажу - ваша Україна - маячня… Треба творити єдину неподільну Росію, та й українців ніяких нема, все це вигадка німців", - згадував Павло Скоропадський.

 

Наші інтереси: 

Розуміти наслідки указу, про який йдется у статті. Розуміти, що ментальність росіян не дозволить їм змиритися з фактом, що Україна - це незалежна і самостійна держава зі своєю мовою і культурою, а не Малоросія зі смачною їжею і гарними піснями.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

Написав петицію: https://petition.president.gov.ua/petition/69774
Прошу підтримати.

Коментарі

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

Написав петицію: https://petition.president.gov.ua/petition/69774
Прошу підтримати.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Будь-яка петиція повинна мати обґрунтування, тут же жодного аргументу.

Сірко Крутивус каже:
Написав петицію: <a href="https://petition.president.gov.ua/petition/69774" rel="nofollow">https://petition.president.gov.ua/petition/69774</a>
Прошу підтримати.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

Перепрошую.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ігор Тишкевич пояснив, що йдеться про вдосконалення вже існуючого законодавства та його реальне виконання в передбачені цим законодавством терміни.

При правильному підході і дотриманні правил безпеки російських опозиціонерів можна використати для отримання розвідувальної інформації, поліпшення іміджу України і тиску на Мордор.

https://www.youtube.com/watch?v=qOKkJ9S-qxE

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

Досить і через надання прихистку. Розвідувальну інформацію, як правило, дають не опозиціонери, а зрадники режиму.